Arkiver

Sponsoreret indhold

Få et bedre arbejdsmiljø med akustikplader

Sidder du i et stort rum med dine kollegaer, kender du sikkert til situationer, hvor lydniveauet for alvor forstyrrer din arbejdsindsats. Og der skal faktisk sjældent ret meget til at forstyrre. Det kan blot være en stille samtale fra kollegaer eller visuelle forstyrrelser, der hiver dig ud af koncentrationen.

Er det tilfældet, kan du benytte dig af akustikplader for en bedre løsning på dine lydproblemer på jobbet. Der findes et utal af forskellige løsninger på dårlig akustik, og med akustikplader kan du reducere støjen markant. Og det giver altså et meget bedre arbejdsmiljø.

Lyddæmpning til væg med flot motiv

Akustikplader kommer som sagt i mange afskygninger, og der findes helt sikkert en løsning, der passer perfekt til din situation. Få eksempelvis lyddæmpende akustikplader med flotte motiver. Nogle steder vælger du standardmotiver, der har en dekorativ effekt på de hvide vægge, men du kan faktisk få dine egne billeder trykt på pladerne også.

Find eventuelt motiverende billeder af situationer fra jeres arbejdsplads, og få dem lavet til akustikplader. Det giver din arbejdsplads en hjemlig atmosfære, samtidig med at det mindsker støjgener.

Del kontoret op med skærmvægge

Mange større kontorer er klistret til med skriveborde, hvor ansatte sidder side om side – kun afskærmet af computerskærme. Det kan faktisk skabe meget forstyrrelse, når man kan se alt, hvad der foregår i det store rum.

Måske er der en lind strøm af ansatte, der skal ud at ryge eller til diverse møder. Hver gang en medarbejder rejser sig, kan det virke forstyrrende på andre. Hvorfor så ikke investere i skærmvægge, der kan inddele kontoret i mindre sektioner, og som på samme tid afskærmer for lyd og trafik?

Skærmvægge findes også i et væld af størrelser og farver. Det er bare med at vælge.

Bordskærmvægge kan også gøre tricket

Du kan få akustikplader til loftet, og du kan få bordskærmvægge med lyddæmpende effekt. De reducerer på lydniveauet, mens de afskærmer for unødige visuelle forstyrrelser.

Hvad du vælger at bruge, afhænger af hvilket kontormiljø du gerne vil skabe for dine medarbejdere. Det er selvfølgelig ikke ideelt at afskærme alle medarbejdere fra hinanden, hvis dialogen er vigtig for jeres forretning.

På den anden side er det også vigtigt at skabe et miljø, hvor unødige forstyrrelser reduceres. Der findes heldigvis løsninger på alle problemer, når det kommer til akustik. Rigtig god jagt på de rigtige akustikplader for dig.