Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan laver du en smuk terrasse med belægningssten

Hvis du gerne vil lave din egen terrasse med belægningssten, så læs med her. Hvilke sten skal man bruge? Er det besværligt? Hvilke havemøbler skal man vælge? Få svar på alle dine spørgsmål lige her.

Valg af belægningssten

Et godt bud på en god belægningssten er den klassiske herregårdssten. Herregårdsstenene skaber et smukt look, og fås i uendelige farver og nuancer. Skal det være den helt klassiske lysegrå sten? Eller skal det være en smuk gyldenmix? Der er masser af muligheder for at få lige præcis den farve eller nuance, du ønsker, din terrasse skal have. Herregårdssten er udover at være i flere forskellige nuancer og farver, også en meget nem sten at lægge. Du kan derfor sagtens finde ud af at lægge dem selv, da de er meget nemme at arbejde med. Det anbefales desuden at bruge en sten på omkring 5,5 cm, hvis du skal lægge en terrasse. Du kan finde billige herregårdssten lige her.

Sådan pynter du din terrasse

Når alt det ’hårde’ arbejde er ovre, så kan du komme i gang med det sjove. Hvordan skal terrassen se ud? Altså bortset fra at være helt plain af belægningssten. Skal der stå et klassisk magueritsæt? Eller bare nogle billige havemøbler? Eller en cool rustik træbænk? Der er mange muligheder for at få skabt lige præcis det udtryk, du ønsker, din terrasse skal udstråle. Du kan f.eks. have en rustik bænk stående med et par søde hynder, og så stille en mindre palme ved siden af, og så have en stor, hvid parasol. Dette vil skabe det lækreste tropiske look, som vil være perfekt til at nyde et glas kold hvidvin på en lun sommeraften. Du kan også skabe et klassisk look med et fint magueritsæt, og en stor parasol, og nyde et glas kold limonade. Vær dog opmærksom på at tage eventuelle hynder ind om aftenen.