Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Guide

Er symaskiner ved at gøre sit comeback?

Annonce

Når man hører ordet ”symaskine” i dagens Danmark, er man måske rimelig hurtig til at tænke på noget gammeldags og besværligt. Sådan noget som bedstemødre bruger, når der skal syes et hul i blusen, eller når bukserne skal lægges op. Men flere og flere begynder at benytte symaskiner igen, både unge som gamle. Er symaskinen ved at gøre sit comeback? Du har måske allerede en symaskine liggende, som ikke helt fungerer som den skal længere – så er det godt, at det formodentligt kan løses. I hjertet af Aarhus ligger der et symaskineværksted – Guldager symaskiner – også kendt som ”Guldager & Sønner”. De har både et værksted, men også en webshop, der sælger helt nye symaskiner og broderimaskiner, hvis du ikke har en liggende.

Det kan du bruge din symaskine til

En symaskine kan mere end bare ligge tøj op. De fleste af os har måske haft et design fag i folkeskolen. Her lærer vi at sy på lige linjer, og får vores ”Symaskine-kørekort”. Men en symaskine kan mere end bare sy puder! Hvis man giver sig selv tid til at lære det, kan man faktisk sy det meste af sit eget tøj derhjemme. På internettet finder du mange fremgangsmetoder til, hvordan du helt selv kan lave dit tøj. Mangler du et par nye bukser? Det handler bare om at finde de rigtige metoder, og herefter købe stof. Når det er gjort, er det faktisk kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan sy.

Derfor er det en fremragende ide at bruge symaskine

Vi køber i dag rigtigt meget tøj til meget billigere priser. Som man næsten kan sige sig selv, er dette ikke bæredygtigt. Det er ofte af dårlig kvalitet, og fremstillet ved dårlige arbejdsforhold – det er billigt af en grund. Hvis du derimod selv syer dit tøj, er det både bæredygtigt og sjovt!