Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Opgrader dit udstyr som massør!

Det vigtigste når du er massør er, at dine kunder skal være tilfredse. De kommer for at få en afslappende behandling, og for at komme fri fra hverdagens stress. Derfor er det vigtigt at have noget godt udstyr, så du kan give dem den bedst mulige oplevelse hos dig. På den måde er der også stor chance for, at de bestiller endnu en tid. Hos Kilden massagebrikse kan du købe nyt massageudstyr i god kvalitet, så dine kunder føler sig godt tilpas. Dine kunder er de vigtigste ved hele dit arbejde, og det er derfor vigtigt at have godt udstyr til dem.

Pas på dig selv, når du arbejder

Arbejdet som massør handler om at få andre til at føle sig afslappede, men hvad hjælper det, hvis du ikke er det? Det kan være hårdt at sidde i længere perioder af gangen. En dårlig behandlerstol kan også være ubehagelig, når man skal sidde på den hele dagen. Det er derfor virkelig vigtigt at du køber en god, behagelig behandlerstol, som du kan holde til at sidde i hele dagen. Dit velvære er lige så vigtigt som kundernes.

Gør din forretning visuelt afslappende

Når du har fat i dit nye udstyr og en lækker behandlerstol til dig selv, er der styr på det basale. Prikken over i’et er indretningen og stemningen. En lækker massage bliver endnu bedre, hvis man får den et sted som ikke bare ser afslappende ud, men også føles afslappende. Hav nogle rare lyde til at spille – måske lyden af havet eller rislende vand. Du kan også sætte stearinlys frem, eventuelt med duft. Dette sætter en helt speciel stemning i din forretning og gør, at dine kunder føler sig endnu bedre tilpas, mens du masserer dem. Alt dette er med til at gøre dit arbejde rarere for ikke bare kunderne, mens også dig.