Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Bliv klædt godt på til det moderne studeliv med e-bøger

Vi kender det alle sammen. Man sidder i skolen klar til at skulle lære om noget super vigtigt for ens fremtidige skoleforløb, men så opdager man til sin store ærgrelse og irritation, at man har glemt sin ellers meget nødvendige bog derhjemme. Det er virkelig det værste, fordi der ikke er noget, som man kan gøre ved det, og fordi man virkelig misser ud på rigtig meget ved ikke at kunne følge med i undervisningen i sin egen bog. Vi kender desuden alle sammen til den store vægt, som vi føler på vores skuldre, når vi så endelig har husket alle vores bøger. Det kan simpelthen bare være utrolig tungt og belastende, hvis man skal have otte bøger omme i rygsækken. Men en løsning til dig, der også har disse problemer, er, at have dine studiebøger som e-bøger. E-bøger er fremtidens studiebøger, fordi der ingen risiko er for at glemme dem, og fordi de vejer absolut ingen ting. Derudover kan de haves både på din computer, telefon eller tablet i tilfælde af, at du skulle have glemt en af delene.

En online studiebog lever helt klart op til de mange krav, der er til en studiebog. Først og fremmest kan du nemt indsætte noter til de bestemte passager, sætte bogmærker, lave overstregninger i flere forskellige farver, søge på dine noter og på den måde få et lynhurtigt overblik over, hvor du har skrevet de forskellige ting. Altså kan en e-bog rent faktisk mere end de traditionelle trykte bøger netop fordi, de er mere moderne.

Hos Stakbogladen kan du netop finde dine e-bøger. Stakbogladen er den største boghandel på Aarhus universitet, og bogkæden har rødder, der strækker sig helt tilbage til 1964. Siden bogkæden blev oprettet har de netop hjulpet studerende og undervisere med at gøre deres arbejde og skoleliv nemmere.

Øverst på formularen

Nederst på formularen