Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

4 tips til at få mere ud af din PC

Mange af os bruger vores computer hver eneste dag. Det er dog de færreste af os, der tænker over, hvordan vi kan få allermest ud af den og bedst udnytte dens fulde potentiale. I stedet bruger vi den bare uden nærmere omtanke, og dette er faktisk en skam. På trods af at din computer vil fungere fint i et stykke tid, selvom du ikke passer specielt meget på den, vil det have konsekvenser i det lange løb. Der er dog nogle få ting, du kan gøre med din computer, så den bliver den bedste version af sig selv.

Det bedste bord til din PC

Du tænker måske ikke, at det spiller den store rolle, hvor din computer er placeret henne, og hvor du bruger den. Det vil dog ofte give mening at købe et gaming-bord, som er designet til computerbrug. Uanset om du så er gamer eller ej, vil gamer-bordet have nogle funktioner, som du ikke får fra andre borde. Et sådant bord er nemlig integreret med elementer som musemåtte, kabelskjuler og headset-holder, hvilket gør det optimalt for din computer. Derudover har gamer-bordet en hæve-sænke-funktion, hvilket gør, at du opnår en komfortabel stilling og kan have computeren i en passende højde.

Nej tak til virus

Hvis der er én ting, som er afgørende, når det gælder om at passe på sin PC, er det at gøre alt for at undgå virus. Derfor gælder det om at finde det bedste antivirus, der kan beskytte din computer så godt som muligt. Din computer vil blive langt mere hurtig og effektiv, og du kan vinke farvel til lange svartider. Selvom det er muligt at finde gratis virusprogrammer, vil det ofte være en god idé at vælge et, som du skal betale for. Der er nemlig ikke tale om store beløb, og det vil for det meste være pengene værd.

Du kan med fordel læse om, hvilke virusprogrammer der anbefales for at vælge det bedste til den mest fordelagtige pris. Det er muligt at finde virusprogrammer på dansk, hvor der også er dansk support, så du altid kan få hjælp.

Husk at opdatere

Hader du også en lille smule, når din PC påminder dig om diverse opdateringer? Det virker nemlig uoverskueligt at skulle lukke alle mulige programmer ned, for at computeren kan arbejde og lade sig opdatere. Opdateringerne er dog næsten altid nødvendige, så det er bare om at få dem udført. Det er ofte kun få minutter, det drejer sig om, så det er hurtigt overstået og slet ikke så hårdt, som man måske går og forestiller sig.

Tid til en oprydning

Hvornår har du sidst sorteret og ryddet op i din PC? Hvis du ikke kan huske hvornår, er det nok ved at være på tide at gøre det igen. Der er flere ting, du kan gøre for at rydde op. En af de helt nemme og simple, som alligevel kan have stor virkning, er at fjerne billeder, som du ikke har brug for, og som bare fylder. Du kan eventuelt lægge dem over på et USB-stik eller i en sky, hvis du gerne vil beholde dem, men ikke ønsker at bruge plads på dem.

Derudover er det også en god idé at rydde op på harddisken og at afinstallere software, som du alligevel ikke bruger.

Hvis du følger disse tricks, vil din computers levetid med stor sandsynlighed forlænges, og den vil med garanti også kunne køre hurtigere. Hvis din computer er sløv og langsom, er det en god idé at prøve de forskellige tips af i stedet for bare at købe en ny med det samme.