Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

En hjælpende hånd til alle på andelsboligmarkedet

For de fleste mennesker, der har en interesse i andelsboligmarkedet af en eller anden form, er det gældende, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvor der er nogle andelsboliger, der er frie. Finder man så nogle, kan de være svært at finde ud af, om denne forening er god, samt hvor eftertragtede disse boliger er i form af efterspørgslen. Samtidig kan det også for foreningerne være svært at holde styr på og fastholde overblikket over deres venteliste.

Win-Win-situation

Det er der dog nu forsøgt at finde en løsning på, som altså skal forsøge at hjælpe både de boligsøgende og boligforeningerne rundt i landet. Med det nye Waitly system er det nemlig blevet muligt for de boligsøgende af en andelsbolig at skabe et overblik over de forskellige andelsboligforeninger i Danmark, og i den forbindelse også deres boliger, samt hvor deres lokation befinder sig. På samme tid er det også her muligt at få et overblik over, hvor du befinder dig henne på de forskellige boligers ventelister, så det på den måde er nemmere for dig som boligsøgende at se, hvor langt du er i processen. Set fra foreningers side kan det også være en krævende opgave at skulle holde styr på ventelisterne på de forskellige boliger, så derfor varetager Waitly denne opgave for dem, så de i stedet kan koncentrere sig om en masse andre ting og dermed også spare en masse tid.

Fremtidige planer

Udover at hjælpe de boligsøgende og foreningerne som de gør nu, har Waitly også en fremtidig plan, som også er igangsat, om at hjælpe den private andelsboligejer. Denne plan går ud på, at andelsboligejeren kan udsende boligen på Waitly’s interesseliste i det pågældende område, og på den måde sparer denne andelsboligejer en masse penge på ejendomsmægler, samtidig med at personerne på interesselisten får tilbudt langt flere andelsboliger.