Arkiver

Nyheder

Tag et fornuftigt billån

Det er de færreste, der har råd til at finansiere et bilkøb selv, og mange tager derfor et godt og billigt lån, der kan hjælpe dem med finansieringen. Er du en af dem, der ikke kan vente med at køre i drømmebilen, så er et billån en god løsning for dig. Dog kan det være skræmmende at bevæge sig ind i låne-junglen, og det kan derfor være klogt at søge råd fra eksperter, der kan guide dig i, hvilket lån, der er bedst for dig. Så slipper du for en masse bøvl med renter og gebyrer.

3 gode råd inden du låner til en ny bil:

  1. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du tager et lån. Mange bliver fristet af en lav rente på lånet, men det er ligeså vigtigt, at lånet også har lave gebyrer. Tager du et lån uden at kende gebyrerne, kan du nemlig ende med at betale rigtig mange penge for oprettelse og indfrielse. Tag det bedste lån for dig og din fremtid

  2. Tag et billån med en lang løbetid. Det kan være alt fra 5 år til 10 år – alt efter dine behov og alderen på din bil. Låner du med lang løbetid, begrænser du ikke dig selv i hverdagen på sammen måde, som hvis du har en kort løbetid. Så kan du stadig få råd til ferier, ny elektronik til hjemmet eller nyt tøj til de små.

  3. Er der ændringer i dit liv, der gør, at du har brug for en bil – som for eksempel flytning eller skilsmisse – så skal du ikke bekymre dig, hvis du ikke har penge til udbetalingen på din nye bil. Det er nemlig muligt at låne 100% af bilens værdi. Det betyder, at du allerede i dag kan gøre livet lettere med et godt og fornuftigt billån.