Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan får du en pæn have

Endelig går din drøm i opfyldelse. Følg disse tips og få en pæn have, sådan en du altid har tænkt på. Læs med her for at få de fantastiske råd til en pæn have. Du er nemlig så heldig, at der her er samlet en liste til hvordan du formår at få en pæn have.

Græsplænen er kernen

Det vigtigste er, at holde en pæn græsplæne. Det er noget af det letteste, og samtidig er det der som man først lægger mærke til i en have. Det kræver ikke meget arbejde og er noget som alle kan finde ud af, og hvis du ikke ved hvordan man slår græs, finder du hurtigt ud af det.

For at få en pæn græsplæne, er man også nødt til at fjerne ukrudtet. Det er bedst at starte allerede i foråret, for her har ukrudtet ikke nået at få dybe rødder. Man skal være sælrigt opmærksom på, at ukrudtet fjernes fra roden af, for ellers vil de hurtigt spring ud igen og så bliver de spredt ud.

Hold fliserne rene

Hvis ens have har fliser, er det vigtigt at man holder dem rene. Det ændrer en hel del og gør det generelt set meget pænere. Hvis nogle af fliserne er blevet ujævne, kan man bruge en fliseskærer, som udbydes mange steder. Værktøjspriser har et stort udvalg af fliseskærer og en masse andet værktøjsgrej. Hvis man ikke har en fliseskærer kan man enten købe én, så man har den fast eller også kan man bare leje én i en bestemt tidsperiode.

Blomster giver liv

Til slut er det også vigtigt at plante en masse blomster. Det giver liv i haven og gør det hele meget pænere. Hvem elsker desuden ikke bloster? Alle deres dejlige dufte og friske farver. Blomster findes i tusindvis af varianter, så det handler bare om at komme i gang.