Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Skal du indrette et hjem helt fra ny?

Når du flytter til et nyt hjem, betyder det, at du skal til at indrette helt fra ny. Det kan være en rigtig sjov udfordring, fordi du har fuldstændig frie rammer og kan skabe lige præcis det hjem, som du ønsker dig. Til gengæld kan det også godt være udfordrende, fordi du står med et helt tomt hjem. Hvor skal du starte henne, og hvordan kommer du bedst muligt i gang? Det kan du få en række tips til her.

Få overblik over alle dine idéer og ønsker

Før du går i gang med at indrette, har du garanteret allerede en masse forskellige idéer, tanker og ønsker til din nye indretning. Du har måske i lang tid gået og kigget på billeder af boligindretninger, kigget i boligforretninger eller ledt efter flotte møbler. Det er godt at søge en hel masse inspiration, men det kan også godt blive forvirrende, hvis ikke du forsøger at få skabt en eller anden form for overblik over alle dine idéer. Det kan du gøre ved at sortere lidt i alle dine idéer og lave et mood board, hvor du samler dine største ønsker og bedste idéer til din indretning. Det kan være, at du har set en fed hjørnesofa, som du godt kunne tænke dig, eller at du har spottet et fedt mønster, som du gerne vil have ind i dit hjem på en eller anden måde. Når du har alle dine idéer samlet visuelt på den måde, kan du lettere fornemme den stemning og stil, som du går efter. Derfor bliver det også lettere at komme i gang med selve indretningen.

Tag ét rum ad gangen

Når først du får sat gang i hele processen med at indrette, kan det være fristende at begynde alle steder i hjemmet på én gang. Men hvis du gør det, kan det nemt blive uoverskueligt. Hvis du laver lidt alle vegne, kan det nogle gange godt føles som om, du ingen vegne kommer. Hvis du vil gøre det mere overskueligt for dig selv, kan du vælge at starte fra en ende af og tage ét rum ad gangen. Du skal naturligvis have de mest basale ting på plads i hvert rum, så de bliver brugbare, men derefter kan du gå mere i dybden i ét rum ad gangen. Du kan langt lettere få overblik over dine tanker, hvis du koncentrerer dig om kun ét rum og ikke et helt hjem.

Hav det sjovt når du indretter

Selvom det kan være udfordrende at skulle indrette et helt hjem fra ny, skal det ikke være nogen træls opgave. Du skal hygge dig, når du indretter dit helt eget hjem. På den måde kommer du nemlig også til at nyde dit hjem langt mere fremover.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken stil du helt præcis skal gå efter, men det er ikke nødvendigt at gå efter en bestemt stil. Hvis du altid vælger ting, som du er vild med, bliver det automatisk til din helt egen stil.