Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan forbedrer du dit mersalg i din virksomhed

Der er mange fordele ved mersalg, men den største er dog at din virksomhed tjener flere penge. Hvis din virksomhed ønsker et større mersalg, er det dog vigtigt at i griber dette an på den rigtige måde. Gør I ikke det, kan kunderne nemlig gå derfra med en dårlig oplevelse.

Oplær dine medarbejdere i intelligent mersalg

Ønsker du at øge dit mersalg i virksomheden, er det ofte dine medarbejdere du skal fokusere på. Det er nemlig typisk dem som på daglig basis er i direkte kontakt med kunder og kommende kunder. Derfor kan det også være en god ide, som en del af deres salgstræning at de bliver oplært i intelligent mersalg. Dette er en metode som ikke går ud på bare at prøve at kaste tilfældige produkter efter kunderne. I stedet går metoden i højere grad ud på at øge jeres mersalg, ved at tage udgangspunkt i den individuelle kundes behov og ønsker. Denne teknik vil ikke kun øge jeres mersalg, men den kan faktisk også forbedre kundens oplevelse af at handle hos jer. Der er mange forskellige måder hvorpå dine medarbejdere kan blive oplært i denne metode, og der findes virksomheder som tilbyder workshops og foredrag i netop dette.

Hav fokus på kundens behov

Dette ligger sig lidt op af det intelligente merslag, men generelt hvis du ønsker at sælge mere til en kunde, end de oprindeligt ville have købt, er det vigtigste at du holde øje med netop kundens behov. Kan du tilbyde kunden noget de reelt set har brug for eller som kunne være nyttigt i netop deres situation, kan det være svært for kunden at takke nej-tak. Dette er uanset om der er tale om et b2b salg, eller et salg til en privatperson, eller uanset om du står i en butik, er salgskonsulent, telefonsælger eller noget helt tredje.