Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Shop alt i elektronik hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk sælger en masse forskellige former for elektronik, og du kan finde ret specifikke ting i butikken til gode priser. Læs bl.a. om DAB+ radio med Bluetooth og om vægbeslag her.

Vægbeslag til fladskærme

Hos Av-Cables.dk kan du finde alt i tilbehør til elektronik til hjemmet, så som til tv, radio, computer og spilkonsoller. Der er mange forskellige kabler og andre ting til salg til gode priser, og du kan være sikker på, at kunne finde ret specifikke ting, som du ellers skulle lede længe efter. Der er bl.a. mange forskellige vægbeslag til ophæng af skærme i hjemmet. Der er mange forskellige stærke modeller, som kan holde dit store nye 43’ fladskærms TV. Skal du bruge vægbeslag, så kan du finde mange forskellige modeller og forskellige designs, som passer til forskellige fladskærme og forskellige vægge. Se vægbeslag til gode priser på hjemmesiden www.av-cables.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis det du skal bruge til dit tv-setup hjemme i stuen. Det er nogle sikre designs i gode materialer, som holder længe og som sikrer et solidt ophæng og et godt view i tv stuen.

Se nærmere på en smart DAB+ radio

Av-Cables.dk sælger mange forskellige radioer, og her kan du bl.a. finde en smart DAB+ radio med Bluetooth, som du helt sikkert vil synes godt om. Der er mange forskellige super smarte modeller, som har flere forskellige funktioner, og du vil kunne synes godt om at kunne høre alle kanaler på din DAB+ radio med Bluetooth. Disse modeller er lækre og holdbare, har støjfrit signal og kan flyttes rundt i hjemmet, nogle har CD afspiller, usb indgang og meget mere. Det er super smart, hvis du gerne vil have en handy musikafspiller i hjemmet, men du stadig gerne vil have mulighed for at høre radio, hvilket du ikke kan på de Bluetooth-højttalere, som alle ellers bruger. Der er mange forskellige gode modeller, og du kan helt sikkert finde en, som passer lige til hvordan der ser ud i dit hjem. De små størrelser, gør dem lette at flytte rundt i hjemmet og sikrer at du nok skal kunne finde den perfekte.