Sponsoreret indhold

Guide: Sådan giver du din husfacade nyt liv

For langt de fleste af os gælder det, at vi godt kan lide, at vores hjem ser flot og præsentabelt ud. Med tiden sker det dog, at fliserne trænger til en rensning, at der er brug for en klat maling eller at du kigger på udvalget af porte til garagen. Facaden på dit hus er det første folk ser, når de ankommer til dit hjem, hvorfor det kan være en god idé at pifte denne op i ny og næ. Trænger din husfacade til en kærlig hånd, har du her et par gode tips.

Skift den gamle garageport ud

Hvis dit hus har en garage, så kan det være på tide at skifte den gamle port ud med en ny. En flot garage skal naturligvis have en tilhørende garageport. Når du skal vælge den helt rigtige garageport til dit hjem, så bør du gøre dig et par tanker om designet og portens stil. Der findes et væld af porte, og det vigtigste er, at du finder en, som du vil være glad for i lang tid.

Mal dit hus

Der er ingen tvivl om, at husfacaden falmer med årerne. Er dit hus ikke blevet malet de sidste par år, ville det være en rigtig god idé at starte her. Du kan på ingen tid friske dit hus op med lidt maling, og det vil fremstå som meget nyere. Er du modig, kan du eksempelvis begive dig ud i en ny farve, hvis du ønsker, at der skal ske noget helt nyt.

Sæt prikken over i’et med blomster og potteplanter

Ønsker du at din husfacade står ekstra skarpt? Tilføj et par fine krukker og plant et par fine blomster eller buske i forhaven eller langs din indkørsel. Dette vil give et naturligt og friskt look til husfacaden og få den til at fremstå yderst gennemført.