Sponsoreret indhold

Gode og brugbare fif til din fundraising

Har du fået en god idé, men mangler du økonomiske midler til at kunne finansiere den? Du er ikke den eneste. Hvert år søger mange danskere donationer igennem fonde, som kan være startskuddet til at realisere et kommende projekt.

Men hvordan fungerer det hele i praksis? Hvem kan søge, hvor meget kan du søge, og er der en række formalia, din ansøgning skal opfylde? Alt dette og meget mere kan du få hjælp til igennem en professionel virksomhed med fundraisere, der kan give dig den rette rådgivning. Hos https://projekter.nu/fundraiser kan du allerede nu booke en gratis og uforpligtende samtale, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Få hjælp til at skræddersy den allerbedste ansøgning

En professionel fundraiser kan trække på sin erfaring og ekspertise inden for fundraising. Med et unikt kendskab til de enkelte fonde og en lang række ansøgningsprocesser bag sig, kan det være dit bedste bud på at opnå succes. Få derudover hjælp til:

  • At få styr på formalia og alt det praktiske indhold i din ansøgning
  • At blive oplyst om alle regler og lovgivning inden for området, så du ikke overser nogen detaljer i farten
  • At få gode fif til din ansøgning, så den rammer plet i de forskellige fondes værdisæt
  • At blive parret sammen med en eller flere fonde, der måske har lignende projekter bag sig

Det handler om at skille sig ud i mængden

De danske fonde får rigtig mange ansøgninger. Når alt kommer til alt, er det derfor helt afgørende, at du skiller dig ud – enten med din idé eller måden, du har skrevet og formuleret din ansøgning på. Vær her særlig opmærksom på, hvordan du kan inddrage aktuelle trends som fx bæredygtighed, da det uden tvivl vil skaffe dig ekstra bonuspoints uanset hvilken fond, du søger støtte hos.