Arkiver

Sponsoreret indhold

Hvordan klæder man sig på til en date?

Dette indhold er sponsoreret

Det at skulle på en date kan være en angstprovokerende oplevelse. Man skal være sammen med et menneske, som man skal forsøge at lære at kende, men på en anden måde end man ville gøre med en ven. Det kan være svært, at komme i det rigtige mindset, og det kan være endnu sværere at finde ud af hvordan man skal klæde sig på. Specielt, hvis man er en mand, kan hele dating-outfittet være en forvirrende størrelse. Det siger meget om en, hvad man tager på af tøj. Derfor er ens outfit vigtigt, når man tager på date, da det siger meget om ens personlighed og situationsfornemmelse. Forskellige dates kræver forskellige outfits, men denne guide giver generelle råd til hvordan man kan klæde sig på til en date. Her kan du lære meget om det, samt hvordan man får en god date.

Pasform er alt

Når det kommer til tøj til mænd er pasform alt. En hvid t-shirt kan gå fra at være lidt for kedelig til at vise din statur og krop frem. Bukserne skal være den rigtige længde og passe rigtigt i viden. Når det kommer til at tage tøj på til en date, uanset om det er til en casual date eller til en formel date, gælder det om at tøjet sidder ordentlig. Det handler ikke om hvilket mærke det er eller hvor dyrt det her været. En billig t-shirt, der sidder perfekt er bedre end en dyr t-shirt, der sidder dårligt. Det skal være huskereglen.

Skoene skal komplementere og ikke overskygge

Når det kommer til skoene er det vigtigt, at man ikke går all-in. Sko skal komplementere et outfit og ikke overskygge. Når man skal vælge sko til en date, kan man ofte vælge at se på det som et anker til outfittet. Det er skoene, der holder det hele sammen og får det til at virke nede på jorden. Derfor går man aldrig rigtig galt i byen med et par almindelige og pæne, hvide sneaks.

Hav det godt i tøjet

En anden ting, der er vigtig når man skal på date, er at man er tilpas i tøjet. Går man fra hjemmet med en følelse af at det sidder godt, og det er behageligt at have på, så er der en ting mindre at bekymre sig om når man kommer afsted. Hav det godt i tøjet, og med sig selv – så skal det hele nok gå.