Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Når stuen trænger til forvandling

Vil du gerne lave om i stuen? Med tiden bliver du træt af at tingene står ens og har brug for at lave noget om. Det kan være at du ligefrem trænger til nye møbler? Møbler bliver også slidte med tiden, hvilket kan ses, når de begynder at falme og se, brugte ud. Der findes mange butikker, som du kan købe flotte stuemøbler fra. Det er en god ide at du tager din partner i hånden og finder inspiration i diverse møbelbutikker.

Hvordan skal stuen se ud?

På internettet kan du finde inspiration til hvordan stuer kan indrettes. Det kan være at du ser nogle fede møbler, som vil passe perfekt ind i din stue. Danskerne er generelt gode til at dele deres meninger, stil og erfaringer med andre. Der findes flere sociale medier hvor du kan følge med i boligindretning. Inspiration er med til at du får øjnene op for andre stilarter og kan dermed vurdere, om du skal skifte stil i forhold til de møbler, som du har i forvejen.

Wallstickers er populært

Udover nye møbler kan du skabe et helt nyt udtryk i din stue ved at bringe farver med ind i rummet. Det vil sige at du f.eks. kan dekorere din væg med wallstickers for at skabe noget liv i forhold til de hvide vægge. Det er blevet meget moderne at dekorere den ene væg i stuen med f.eks. en hel væg med skovmotiv. Det skaber liv og der bringes farver ind i forhold til møblerne.

Du kan vælge imellem mange forskellige slags wallstickers, så det kan være svært at vælge blandt de mange muligheder.

Det er en god ide, at du bruger tid på at overveje, hvad der vil passe ind i dit hjem. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i din egen stue og kan mærke, at det er møbler samt ting og sager, som du selv har valgt.

Hvad koster det?

Det er meget forskelligt hvad wallstickers koster, da det kommer an på hvor stort formatet skal være (i forhold til væggens størrelse) samt hvad der skal være på motivet. Jo mere materiale der skal bruges, desto dyrere vil det som regel også være. Det betyder, at du kan få fototapeter, der fylder en hel væg. Gå i tænkeboks så du kan finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig, der skal ske i din stue.