Arkiver

Sponsoreret indhold

Tre gadgets til cyklisten

Findes der noget bedre end at suse afsted på to hjul med vind i ryggen og sol på kinderne?

Cykling er nemlig en fantastisk sport, og uden tvivl noget som alle kunne have glæde af at kaste sig over bare en gang imellem.

Hvis du dog allerede er faldet for denne disciplin eller bare vil komme rigtig godt fra start, så kan du få stor glæde af at investere i nogle forskellige gadgets, som gør det endnu sjovere.

En cykel-GPS

En af de første ting du kunne have glæde af, hvis du bruger din cykel ofte og også tager på længere ture, er en GPS, der kan vise dig vej, og som kan sidde på dit cykelstyr.

Sådan en type GPS betyder nemlig, at du altid kan kigge ned og holde øje med, om du stadig er på rette vej.

Et multiværktøj

Da en cykel af og til kræver lidt vedligeholdelse, vil du hurtigt få glæde af at have et multiværktøj ved hånden, så du let kan klare diverse opgaver, også når du er langt væk hjemmefra.

Der findes både multiværktøj, som er særligt udviklede til cykler, og så findes der i øvrigt også andre slags, som dem fra Leatherman, der er et kompakt værktøj, men som også kan bruges til andre formål.

Vandtæt cykelcover

Hvis du er en person, der ofte cykler til og fra arbejde, så har du sikkert også prøvet at tage af sted om morgenen i dejligt solskin og så at opdage sidst på eftermiddagen, at det har regnet, mens din cykel har stået ude på gaden.

For at undgå nogensinde at skulle sætte dig på et drivvådt sæde igen kan du vælge at købe et vandtæt cykelcover til din cykel.

Sådan et kan du nemlig bare smide over din cykel, og så vil regndråberne prelle af, så din cykel forbliver tør.