Arkiver

Guide

Sådan giver du din nye killing et godt hjem

Der er næsten ikke noget så sødt og nuttet som små dyreunger, der render rundt og leger, og som har mere kærlighed at give, end man kunne drømme om.

Et af de mest populære kæledyr, er katten og ikke mindst de små killinger.

Derfor er det også et dyr, som mange vælger at adoptere og lade flytte ind i sit hjem.

Men at adoptere en kat er ikke bare en simpel affære. Det kræver nemlig en smule arbejde, som man bør læse op på, inden katten kommer hjem, og derfor får du her nogle af de vigtigste ting, du skal huske i forbindelse med adoptionen.

Få styr på kattens helbred

Noget af det vigtigste du skal have styr på, er kattens helbred, ikke mindst hvis du har fået din lille killing hos nogen private, for så har de ikke nødvendigvis været til en dyrlæge.

Det kan for eksempel være en god idé at sterilisere eller kastrere din kat, hvis du ikke pludselig vil stå med et helt kuld killinger, som du skal tage dig af.

Klik på dyrlæge Odense, hvis du søger en kompetent dyrlæge på Fyn.

Anskaf dig det rette udstyr

Noget andet som du hellere skal få styr på for tidligt end for sent, er alt det forskellige udstyr, du kan få brug for, hvis du vil give din kat et godt liv.

Noget af det mest basale er:

  • En kattebakke

  • Kattegrus

  • Kattefoder

Derudover kan det dog også være en fordel at købe et kradsetræ, så katten ikke kommer til at ødelægge dine møbler. Katte har nemlig behov for at kradse i noget blandt andet for at trimme deres klør.

Hvis du har planer om, at din kat skal bo inde, vil det også være bedst at købe legetøj til den, da unge katte har masser af energi, og har behov for at lege.