Arkiver

Sponsoreret indhold

Scan dine tænder, og følg din tandhygiejne med ny teknologi

Intelligent teknologi fylder mere og mere i hverdagen, både i erhvervet og hos den private forbruger. Teknologien spiller en stor rolle i mange forskellige aspekter af samfundet. Det seneste år er der særligt set en kæmpe udvikling i brugen af kunstig intelligens inden for sundhedssektoren.

Dine lægebesøg rykkes online og du kan nu opleve virtuelle konsultationer hos tandlægen!

Adent-appen kan hjælpe dig og din familie med at skabe rutiner for tandpleje, analysere symptomer, modtage personlige tandvurderinger og holde kontakten med din tandlæge.

Digital fremgang i sundhedssektoren

Digitaliseringen sænker ikke farten og den udvikler sig hurtigt og brugbart på flere områder i samfundet. Udviklingen af ny teknologi på sundhedsområdet er eksploderet de sidste ti år, og den danske sundhedssektor kommer til at opleve en stor transformation de kommende år.

Den teknologi der særligt ses på sundhedsområdet, er super intelligent teknologi, som for eksempel kunstig intelligens. Det handler om at overføre og sammenkoble menneskets intelligens og computerens logiske sans. Ved hjælp fra billedgenkendelse kan computeren identificere og genkende ting, som allerede er uploadet i deres system. Dette er utroligt effektivt og det giver blandt andet private borgere muligheden for på egen hånd, at opsøge viden om forebyggelse, diagnoser og behandling.

Teknologi guider til bedre sundhed

Hvis vi holder fast i teknologiens betydning for medicinalbranchen og lægepraksisser, så dukker der flere og flere løsninger op, som kommer til at få stor betydning for branchens-fremtid. Kunstig intelligens er med til at effektivisere en del processer, hvor der både spares tid og penge.

Det er ikke længere kun erhvervet der får glæde af kunstig intelligens, det er nu i lige så høj grad de private forbrugere. Teknologien gør på mange områder livet nemmere for mange danskere.

Teknologien har en kæmpe indvirkning på menneskers levevilkår. Nye teknologier kan hjælpe os til at finde løsninger på sundhedsudfordringer for det enkelte menneske. Vi kender allerede til teknologier der har fokus på forbrugernes sundhed og det er kun blevet nemmere at holde øje med sin daglige aktivitet, kalorieindtag og nu tandsundhed i løbet af dagen.

Det virtuelle tandlægebesøg er klar!

Corona-situationen har sat sit præg på verden og der har skulle tænkes nyt på en lang række områder, særligt når det har omhandlet befolkningens helbred. Sundhedsstyrelsen opfordrer til øget brug at online og digitale konsultationer inden for tandpleje, for at kunne opfylde afstandskravene. Her har Adent Healths nye teknologi spillet en stor rolle, for at forbedre forholdende for både patienter og personale på diverse klinikker og hospitaler.

Tænk at kunne klare dit tandlægebesøg ved hjælp at en app på din telefon. Adent Health har udviklet en software, som gør det muligt for tandlæger at lave digitale konsultationer. Adent tilbyder verdens førende CE-mærkede app til hjemmescanning af dine tænder.

Adent er udviklet til at analysere specifikke indikationer på tandsundhed. Ved scanning af dine tænder modtager du inden for få timer en personlig tandanalyse. I forbindelse med dette online tjek, bliver der taget stilling til, om det er nødvendigt med et besøg på den fysiske tandlægeklinik.

Teknologien bag Adent Health

Adent Health består af et tværfagligt team med speciale i computerteknologi, produktdesign og selvfølgelig tandpraksis. Alle områder der er supervigtige, for at opnå det det bedst mulige resultat.

Med denne kunstige intelligens kan du scanne billeder af dine tænder og din mund. Ved hjælp af billederne monitoreres din sundhed, med et særligt fokus på tegn på tandsundhed, som bl.a. tandkødsbetændelse, tandsten og tandforfald.

Adents nye teknologi giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til din tandlæge, som nu yder online konsultationer. På den måde, kan man sende sin efterspørgsel afsted, når det passer ind i sin egen hverdag. Appen understøtter altså konsultationer baseret på fotos eller video, hvor du kan følge op på forhold eller behandlinger. Din data bliver håndteret sikkert og du kan følge med i din bedring og resultater af bedre hygiejne.