Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan indretter du din egen kontorplads

Hvad enten du arbejder hjemmefra eller har et kontorlokale et sted i byen, er det vigtigt med en god og praktisk kontorplads, hvor du kan motivere dig selv til at udføre dine daglige arbejdsopgaver- og gøremål.

Her får du tips til, hvordan du indretter en kontorplads, der er både praktisk og inspirerende.

Find de helt rette kontormøbler

Det er først og fremmest vigtigt med nogle ordentlige møbler på dit kontor. Det er nemlig dem, der afgør, at du kan holde ud at sidde ved din kontorplads i mange timer ad gangen. Det er vigtigt, at du sidder komfortabelt, når du skal holde koncentrationen længe.

Dit skrivebord skal være i en højde, som føles behagelig, når du sidder ned. Hvis du har svært ved at finde det perfekte skrivebord, kan du lave et selv ved hjælp af en bordplade og nogle bordben.

Desuden skal du finde en kontorstol, der er rar at sidde i. Når du vælger møbler til dit kontor, skal du altid vægte komfort højere end udseende og design. Selvom det er rart med nogle møbler, der ser flotte ud, er møblernes komfort alligevel vigtigere.

Indret med dine favoritfarver

Et kontor behøver hverken at være kedeligt eller enkelt. Dit kontor skal være et sted, hvor du føler dig både motiveret og inspireret. Det kan du sørge for, det bliver, ved hjælp af din indretning. Du kan f.eks. vælge at indrette med de farver, som du rigtig godt kan lide.

Dine favoritfarver kan gå igen i plakater, tæpper, gardiner, møbler m.m.

Skab liv med blomster og planter

Hvis du har en følelse af, at dit kontor mangler noget liv, kan du lave om på det med nogle planter og blomster. Et par grønne planter i nogle fine urtepotteskjulere kan gøre rigtig meget godt for din indretning og stemningen på dit kontor.