Arkiver

Sponsoreret indhold

Undgå smitte spredning på kontoret

Vi er under denne Corona-pandæmi utallige gange blevet gjort opmærksom på vigtigheden af hygiejne. Det er efterhånden blevet dagligdag for rigtig mange mennesker at spritte bordet af, inden de går. Men for at rengøringen for alvor skal gøre en forskel i forhold til smittespredningen, så er det nødvendigt med et stærkere indgreb. Det er hele kontoret, der skal holdes rent – især også dørhåndtag og andre overflader, der bliver rørt ved ofte. Og her kan du ikke forlange, at alle dine medarbejdere overholder dette til punkt og prikke. Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre – især ikke hvis det er en større virksomhed, som du er en del af. Her kan det derfor anbefales, at du benytter dig af erhvervsrengøring. Det tager nemlig ansvaret væk fra dine medarbejdere, så de i stedet for kan koncentrere sig om deres respektive opgaver i virksomheden. Men der er nu også andre fordele ved at du benytter dig af erhvervsrengøring.

Andre fordele ved et rent og pænt kontor

For det første gør en ren og pæn virksomhed generelt arbejdsmiljøet bedre for dine medarbejdere. Derudover sender det også et professionelt signal til besøgende. Det signalerer overskud, og at der er styr på tingene. Derudover er der selvfølgelig også de hygiejnemæssige fordele, som ikke er forbundet med Covid-19. Selvfølgelig er det effektivt i forhold til Covid-19, men vi glemmer nogle gange, at der stadigvæk hersker andre sygdomme i den her periode. Ved effektiv rengøring og hygiejne kan du også minimere antallet af forkølelser og andre sygdomme på din arbejdsplads.

Hvordan bestiller jeg en erhvervsrengøring?

En erhvervsrengøring kan nemt bestilles på nettet. Her skal du vælge et firma, som ligger geografisk tæt på din virksomhed. Holder din virksomhed til i Københavnsområdet, herunder Hellerup, Hørsholm, København eller Rungsted, kunne det eksempelvis være Servicegruppen NORD. Når du kigger efter et firma, bør du altid tage en uforpligtende snak, inden du indgår nogen aftale.