Arkiver

E-handel

Vil du også være med til at redde liv? Læs med her

Alle mennesker kan være involveret i et uheld på et tidspunkt i deres liv, er uheldet endelig ude er det vigtigt at du ved hvordan du skal reagere, idet det i sidste ende kan være med til at redde menneskeliv. Vil du selv lære at redde liv, kan du læse med her.

Snak med dine bekendte om at få opsat en hjertestarter AED7000

Et hjertestop kan komme på mange forskellige tidspunkter, og kan uheldet kan være ude for mænd og kvinder i alle aldre. Ved et hjertestop er det vigtigt at du så hurtigt som muligt begynder at give hjertemassage samt mund til mund. Dog vil overlevelseschancerne stige markant hvis den omkomne bliver behandlet med en hjertestarter inden for 5 min. Af lige netop den grund er det vigtigt at I hurtigt får fingrene i en hjertestarter.

Dog er det langtfra alle byer som har opsat nok hjertestartere i lokalsamfundet i især de mindre byer. Ønsker du at være med til at redde liv kan det derfor være en god ide at overveje om I har nok hjertestartere. Herefter kan du række ud til fx din arbejdsgiver eller andre bekendte for at høre om de vil bidrage ved selv at hænge en hjertestarter op. Du kan selv finde en hjertestarter AED7000 her.

Tag en ven under armen til et førstehjælpskursus

Selvom flere og flere vælger at få sat en hjertestarter AED7000 op, er der stadig situationer hvor en hjertestarter ikke vil gavne. Dette er blandt andet ved uheld hvor der er tale om store blødninger som skal stoppes. Hvordan du håndtere dette korrekt således at personen ikke får tabt for meget blod, kan du blandt andet lære mere om til et førstehjælpskursus, hvor du også får viden om håndteringen af mange andre forskellige slags ulykker, så du selv kan redde menneskeliv.