Arkiver

Sponsoreret indhold

Kan alle lære at bruge InDesign?

Har man ikke erfaring med InDesign, kan det virke som et komplekst og komplicere stykke software. Derfor betvivler mange også, hvorvidt de rent faktisk har, hvad der skal til, for at mestre det.

Faktum er dog, at alle kan lære at bruge InDesign. Det er ganske vist ikke alle, der vil have lige let ved det, men alle kan lære det.

Har du i lang tid haft et brændende ønske om at blive dygtigere til InDesign, er der flere muligheder for at opnå dette. Ikke nok med, at der er adskillelige ressourcer på nettet, som kan benyttes ganske gratis, er betalte kurser også en mulighed.

De gratis ressourcer kan føre dig langt, men skal du være ekspert, er der ikke nogen vej udenom et InDesign kursus – i hvert fald ikke, hvis du ønsker at opnå ekspertstatus forholdsvis hurtigt.

Derfor bør du lære InDesign på et kursus

Det er ikke alle, der har tålmodigheden til at lære InDesign ved hjælp af gratis ressourcer. Ligeledes er der også mange, der ønsker at undgå de mange begynderfejl, man laver, hvis ikke man har en ekspert på sidelinjen.

Derved er der meget tid at spare ved at gøre det på denne måde. Ganske vist er et sådant kursus ikke gratis, men det er dog alle pengene værd. Du kan nemlig være sikker på, at du undgår at spilde din tid – og i sidste ende tjener pengene sig derfor ind.

Ligeledes er du også sikret, at du ikke bruger din tid på at lære noget, der er forældet. Det kan man hurtigt ende med, hvis blot man forsøger sig med de gratis ressourcer, der er at finde på nettet. Af den grund kan det bedre betale sig med et kursus.

Det behøver ikke at være et fysisk kursus

Mange tror, at de nu er forpligtet til at møde op på et fysisk kursus. Sådan behøver det dog ikke at være. Det kan sagtens foregå digitalt, da det er muligt at købe sig til et hav af digitale kurser på det danske marked.

Er det ikke et krav, at det skal være på dansk, er der blot endnu mere at vælge mellem. Der findes nemlig flere tusinde kurser på engelsk, der kan lære dig at bruge InDesign. Faktisk kan de ikke blot lære dig at bruge det – de kan lære dig at mestre det.

Når du skal lære at bruge InDesign, er det dog en god idé at vide, hvad du skal bruge det til. Der er nemlig ikke nogen grund til at bruge tid på at lære en masse, som du ikke skal bruge til noget. For langt de fleste er deres tid nemlig ikke værd at spilde på dette.

Jo mere specialiseret et kursus, du kan finde, desto bedre er det derfor. Vil du gerne bruge InDesign til at designe tryksager, er det en god idé at finde et kursus, der lærer dig netop dette. Er det kun det, du skal bruge det til, er der ikke behov for at lære alt muligt andet.

Compass Academy afholder løbende kurser indenfor digital markedsføring, men tilbyder også certificerede uddannelser med lean kurser og kursus i six sigma.