Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan får du penge til at starte din egen virksomhed som studerende

Selvom du er studerende er der stadig intet som bør stoppe dig i at forfølge din drøm. Her er der mange studerende som specifikt drømmer om at starte sin egen virksomhed. Dette er ikke altid nemt, især fordi du som studerende har en begrænset indtægt, og at du ofte samtidigt også ønsker at bruge penge på mange andre ting.

Herudover har du endnu heller ikke haft de store muligheder for at danne dig et solidt netværk som kan støtte dig. Det vil dog ikke sige at det er umuligt at starte din egen virksomhed i en ung alder, det kræver typisk blot at du gennemtænker det lidt mere. Hvordan du økonomisk får realiseret din drøm om en virksomhed kan du få råd til herunder.

Kontakt investorer og spørg om de kunne være interesseret i din virksomhed

Den bedste måde hvorpå du kan få en høj startkapital er ved at kontakte forskellige investeringsvirksomheder. Disse er nemlig villige til at støtte din virksomhed økonomisk i opstartsfasen. Her vil du mange gange være nødt til at give dine investorer en andel af firmaet, idet de ellers ikke vil få noget ud af det.

Mange gange kræver det også en del arbejde at få en investore til at støtte dit projekt, idet du på forhånd er nødt til at udarbejde en solid forretningsplan som de har lyst til at støtte. Herudover kræver det også at du har en ide de kan se blive succesfuld i det lange løb. Derfor kan det til mødet også være en god ide at uddybe hvad dine specifikke del- og langtidsmål er.

Spar penge alle de steder du kan

Herudover kan det være en god ide også at vise din dedikation til projektet ved selv at have sparet noget op. Dette kan du blandt andet gøre ved at skære ned på dit forbrug, dette indebære at spise mindre ude samt generelt at tænke over hvad du bruger dine penge på. Herudover kan du også overveje at flytte ind i en billigere bolig, hvis dette er en mulighed for dig.

Det er ingen hemmelighed at vi alle også kan træde ved siden af. Her kan du fx få en parkerings- eller fartbøde, selvom dette er ærgerlige penge bør du her også være opmærksom på at du faktisk kan splitte din bøde op. Læs mere om hvordan du gør dette på Eat My Bill.