Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan undgår du at miste vigtige filer online

Den teknologiske udvikling har hjulpet os på mange forskellige punkter. Blandt andet har den gjort at vi kan arbejde mere effektivt, idet vi nu kan gemme og sende ting på computeren. Dog forhindrer dette ikke at vi stadig en gang imellem kommer til at miste nogle vigtige filer. Dette er superærgerligt idet du typisk har brugt en hel del timer på dette arbejde, og typisk er nødt til at starte helt forfra med en kortere tidshorisont til at få lavet det igen. Ønsker du at undgå at miste vigtige filer når du gemmer dem på din computer kan du med fordel læse med her.

Sørg for at have organiseret dine mapper på computer

Først og fremmest er det vigtigt at du tænker over hvordan du organiserer dine mapper. Ved at have en klar struktur i dine mapper undgår du nemlig at dine filer bliver væk på din computer. Ved at have en klar struktur i dine filer vil du for øvrigt også kunne arbejde mere effektivt og vil fremstå mere organiseret.

En anden god løsning er typisk også at du kobler din computer til en form for cloud-løsning. På den måde undgå du at miste alle dine filer hvis din computer fx bliver beskadiget eller ødelagt.

Gem jævnligt dine dokumenter mens du laver dem

En anden vigtig ting du også skal huske på, er at gemme dine dokumenter med jævne mellemrum. En god huskeregel er at du typisk skal gemme ved hver ny side du skriver. Ved løbende at gemme dit dokument undgår du at skulle starte helt forfra hvis din computer fx løber tør for strøm. Herudover vil du også kunne tilgå flere forskellige udgaver af dokumentet, hvilket kan være smart.

Find en virksomhed som kan genskabe dem i tilfælde af at uheldet er ude

Selv den mest forsigtige medarbejder kan være uheldig. Er din computer brudt sammen, og har du mistet alle dine vigtige arbejdsfiler, kan det være svært at overskue hvordan du skal komme videre fra denne katastrofe.

Her er det vigtigt at du er opmærksom på at filerne mange gange kan genskabes. Det eneste det kræver er at du finder en virksomhed som er specialiseret i lige netop dette. Du kan her finde en virksomhed som ved hjælp af ssd data recovery, kan genskabe mistede data fra din computer, i tilfælde af at uheldet er ude.