Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Pas på din krop ved hjælp af en minilæsser i arbejdstiden

Der er rigtig mange fysisk hårde brancher i Danmark. Det kan fx være en branche som landbruget, hvor man dagligt skal løfte og flytte mange tunge ting som fx foder. Arbejder man i en branche, hvor man dagligt skal løfte tunge ting, kan man med fordel investere i en minilæsser. Det er nemlig et rigtig fint redskab, der kan være til stor gavn i løbet af arbejdsdagen.

En minilæsser er nem at transportere

En minilæsser kan altså være et meget brugbart redskab til folk, der har et fysisk hårdt arbejde, hvor man skal løfte tunge ting eller lignende i løbet af arbejdsdagen. Der er nemlig en lang række forskellige fordele forbundet med minilæssere. Det skyldes først og fremmest, at der er et godt forhold mellem løftekapacitet og egenvægt. Mange af maskinerne har en rigtig stor løftekapacitet uden at fylde og veje alt for meget. Det er en stor fordel, når man skal transportere minilæssere fra sted til sted. Grundet den lave vægt kan de nemlig nemt transporteres på en trailer, og det kan være med til at spare for både ekstra omkostninger og besvær på sigt. Derudover kan minilæsseren være med til at passe på din krop i løbet af arbejdsdagen. Du slipper nemlig for selv at klare de fysisk hårde opgaver, og du skal derfor ikke være bange for at få problemer med ryggen eller lignende arbejdsskader.

3 grunde til at købe en minilæsser:

  • Skåner kroppen for fysisk hårdt arbejde

  • Nem at transportere

  • Godt forhold mellem løftekapacitet og egenvægt

Hvilken minilæsser bør du vælge?

Det kan være en svær opgave, når man skal vælge en minilæsser. Der er nemlig rigtig mange forskellige valgmuligheder. Der findes en lang række mærker, der laver minilæssere. De har hver især også forskellige serier med flere forskellige modeller under sig. Når man skal træffe valget om hvilken minilæsser, man vil have, er der nogle forskellige ting, som man skal overveje. Det vigtigste at overveje er, hvilket behov man har. Her skal man altså overveje, hvor stor en løftekapacitet man har behov for. Der er ingen grund til at købe en minilæsser med en løftekapacitet på 2700 kg, hvis man blot har brug for en løftekapacitet på 1500 kg. Der er en stor prisforskel på de forskellige serier, og man kan derfor hurtigt ende med at betale unødvendigt meget, hvis man ikke kender sit behov.

Oversigt over minilæssere

Der er altså en masse forskellige minilæssere i forskellige prisklasser og med forskellige løftekapaciteter. Har man behov for en begrænset løftekapacitet, kan man med fordel købe en minilæsser fra 200-serien. Det er den billigste løsning, og den kan fås fra 99.000 kroner. Denne maskine har en løftekapacitet på 350 kg og en løftehøjde 1880 millimeter. Har man et lidt større behov, men ønsker fortsat ikke at købe de helt dyre minilæsser, kan man købe en fra 500-serien. Disse maskiner er lidt dyrere og kan fås fra 179000 kroner. Derudover har de en løftekapacitet på 800 kg og en løftehøjde på 1985-2058 millimeter. Til sidst kan man også købe en maskine fra 800-serien. Det er den bedste og dyreste serie, og her koster maskinerne 329000 kroner. De har en løftekapacitet på 2000 kg og en løftehøjde på 2200 millimeter.