Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan kan du se sej ud på dit løbehjul

El-løbehjulene er blevet ekstremt populære det sidste stykke tid. De er hurtige og smarte, de gør det nemt for dig at komme fra A til B, og så kan du endda se sej ud, imens du er på farten. Hvem vil ikke ønske, det var dem? Her kommer der nogle ideer til, hvordan du kan pifte din stil lidt op, så du stilet kan køre gennem byen.

Start med løbehjulet

Et el-løbehjul er sejt i sig selv. Men vil du have det til at se ekstra sejt ud, kan du med fordel købe alle mulige tilbehør til det. Skal du have et nyt bræt i en flot farve måske? Eller er det nogle fede styrbånd, der skal til? Man kan endda få alle mulige slags hjul til løbehjul, der kan give dig den stil, du går efter -om det er flot, cool, eller enkelt.

Du kan også købe klistermærker, så du kan pynte dit løbehjul. På den måde kan du gøre dit løbehjul ekstra personligt, og så kan du kende det, når det står i blandt alle de andre løbehjul.

Smart tilbehør til dig selv

Man skal huske at passe på sig selv, når man sådan kører gennem gaderne. Heldigvis kan man også få cykelhjelme, der kan passe til din stil. De findes i alverdens farver og med alverdens mønstre. På den måde kan du se sej ud, samtidig med du er mere sikker i trafikken.

Vinden kan godt være ekstra kold, når man kommer kørende med høj fart. Dog skal der ikke så meget andet til end en fed vindjakke og et par flotte handsker. Det er faktisk næsten umuligt ikke at se sej ud, når man for det første har et super flot og personligt løbehjul, og for det andet har noget sejt tøj på, der også beskytter dig mod vind og vejr.