Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan indretter du din egen skønhedssalon 

Drømmer du om at have din egen skønhedssalon? Når du kaster dig ud i sådan et projekt, er der først og fremmest en masse praktiske og juridiske ting, du skal have styr på. Men når først du har styr på den slags, kommer du til den mere spændende del, hvor du skal indrette din salon. 

Men hvordan kommer du egentlig i gang med det? 

Dan et overblik over hvad du har brug for 

Du har brug for alverdens forskellige ting, når du skal indrette en hel skønhedssalon. Derfor er det en fordel at starte med at danne et overblik over, hvad du har brug for. Det kan du gøre ved at skrive en liste. Hvis du skriver en liste, kan du hen ad vejen krydse af på din liste, når du finder de ting, du skal bruge. Det er en nem og overskuelig måde at gøre det på. 

Indret et hyggeligt venteværelse 

Når du har en skønhedssalon, skal du også have en eller anden form for venteværelse, hvor dine kunder kan sidde og vente, indtil de skal ind og have deres behandling. Det er vigtigt, at dit venteværelse er hyggeligt og indbydende, da det er noget af det første, dine kunder ser. 

Du kan finde nogle fede spisebordsstole, som folk kan sidde og vente på. Derudover kan du skabe god stemning med blomster, lys og fine nips. Klik for at se udvalget af spisebordsstole her. 

Skab en gennemført stil 

Hvis din salon skal virke overbevisende og professionel, skal du have skabt en gennemført stil. Det gør, at dine gæster bliver imponeret, når de træder ind i din salon. Du skaber en sammenhængende stil ved f.eks. at lade de samme farver og materialer gå igen rundt omkring. Farver kan gå igen i form af f.eks. puder, tæpper, nips, vaser m.m.