Arkiver

E-handel

Hold varmen med lækker strik

Annoncør: Fashionbrand

Synes du nogle gange, du går og skutter dig lidt og godt kunne bruge en varm bluse, der samtidig er pæn og behagelig at have på? Med en pieces strik har du utallige muligheder for at få opfyldt alle de ønsker. Strikbluserne findes i mange forskellige modeller og farver, og uanset om du helst vil have en striktrøje, der skal trækkes over hovedet eller en, der mere minder om en cardigan med knapper, så kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

Det er en rigtig god idé at opgradere garderoben med tøj, der både kan bruges til hverdag og fest. Det gør det meget nemmere at sammensætte outfits, uanset om du skal på arbejde, eller om du skal være med til at fejre en bekendts fødselsdag. En pæn strik kan sagtens bruges til pæne begivenheder med et par jeans og en halskæde, men hvis du har lyst, kan du også uden problemer bare tage det på til en dag på kontoret.

Forskellige udskæringer og faconer

Vi har alle forskellige faconer, og derfor er det selvfølgelig også forskelligt, hvad man synes, klæder en. En strik kan derfor enten være meget løs i modellen, hvor det ikke betyder så meget, hvordan den sidder, men det kan også være, du synes, det er mere behageligt med en faconsyet strik, der sidder tæt til kroppen.

Der er rig mulighed for at finde modeller, der enten har en dyb eller bred udskæring, men en højhalset turtleneck eller rullekrave kan også være rigtig flot. Det kan se formelt ud, men samtidig er det en meget behagelig påklædning, og på en gåtur vil du mærke, at du godt kan holde varmen, uden det blæser ind ovenfra, som man godt kan føle det med en bluse med en almindelig, rund udskæring.

Strik på budget

En striktrøje behøver ikke vælte budgettet. Modellerne er til at have med at gøre i prislejet, og samtidig er de i en god kvalitet. Du behøver altså ikke frygte, at en billig striktrøje er lig med dårlig kvalitet eller kradsende materiale, for det er langt fra tilfældet. Du kan læse om hver enkelt model, så du både kan se, hvordan det bør vaskes, så det holder både faconen og bliver ved med at være blødt, men du kan også se, hvilket materiale, det er lavet i. Det kan give en idé om, hvordan det føles at have på.