Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Book camping uden for sæson og få mange fordele som senior

Hvis du er nået lidt op i årene, og hvis du trænger til en god ferie, så skal du overveje at tage på seniorcamping. Seniorcamping er camping 60+, som henvender sig til dig, der har mulighed for at tage på campingferie uden for sæson.

Du kan tage på seniorcamping hos Feddet Strand Resort, som har lavet et specielt tilbud til dig, der har en tilpas moden alder. Det betyder, at du kan få rigtig gode priser, hvis du tager på camping uden for sæson hos Feddet Strand Resort.

Camping – det gode seniorliv

Der er ikke noget som en campingferie, hvis du trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Camping kan betyde rigtig mange gode oplevelser, mens det naturligvis også bare handler om at slappe fuldstændigt af.

Camping handler om det simple liv, som kan nydes i rolige og naturskønne omgivelser. Sådan er det i hvert fald hos Feddet Strand Resort, hvor rammerne er indrettet sådan, at du virkelige kan nyde livet.

Her får du flot natur og ro for alle pengene, da du bl.a. kan nyde nogle af Sjællands flotteste strande i Faxe bugt. Du har også mulighed for at filosofere på en lang gåtur i den skønne natur, som du finder i området omkring campingpladsen.

Wellness og pool

Hos Feddet Strand Resort får du også mulighed for maksimal afslapning i den udendørs wellness afdeling, der altid står klar til at byde dig velkommen med dejlig varmt vand og gode faciliteter. Det er også her, du finder den store panoramasauna, som giver dig mulighed for at blive svedt igennem, mens du kan nyde udsigten.

Du kan også hygge dig i den store indendørs pool, hvor du bl.a. kan starte dagen med en omgang motion i form af voksensvømning, der garanterer at starte din dag med god energi og godt humør.