Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Startspærrer er fremtiden inden for dansk bilsikkerhed

Startspærrer gør det mindre attraktivt at være biltyv, da de gør det til en teknisk kompliceret affære at sætte motoren i gang uden den kodede nøgle. Fremtiden byder da nok også på flere biler med en startspærre, der aktiveres, når tændingslåsen er nøgleløs. Om ikke andet så fordi lovkrav faktisk siger, at alle nyregistrerede biler fra 1. oktober 1998 skal have en startspærre.

Bilnøgler med chip til aktivering af startspærre kan du få fremstillet, ofte uden det tager andet end 10-20 minutter. En bilnøgle med startspærre kan også fikses, hvis den er brudt i stykker.

Få bilnøgle med startspærre lavet fra bunden af

I dag kan bilnøgler med transponder fremstilles uden besvær af fræsemaskiner styret af en computer. Har du mistet en bilnøgle, er det ikke en møjsommelig proces at få lavet en ny. Du kan fx søge hjælp hos Dani Autonøgler til at lave ny tændingsnøgle. Apropos Dani Autonøgler kan de udover blot at lave bilnøgler fra bunden også reparere dine evt. beskadigede bilnøgler.

Billigere at reparere knækket nøglehoved

Knækker nøglehovedet, behøver du ikke smide det hele væk. Teknologien inde i bilnøglens plastikhoved kan bruges i et nyt. Da samme fjernbetjeningsenhed flyttes over i et nyt hoved, er der ikke noget bøvl med at indkode nøglen. Fordelen ved denne løsning er også, at du ikke skal af med nær så mange penge, som hvis du vil have en helt ny bilnøgle lavet fra bunden af.

Fremtiden inden for bilsikkerhed

Bortset fra veteranbiler, der på skyfrie sommerdage kører langs landets vejnet, vil du få svært ved at finde biler, der ikke har startspærre. Teknologien giver bilsikkerhed på digitalt niveau, og står du med behov for en ny nøgle, skal du derfor opsøge professionelle inden for området.

Leverandørerne har ofte løsninger målrettet bestemte bilmærker, som du godt kan overveje.