Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Spar penge på babyudstyr med et medlemskab der giver mening

Annoncør: Little Happy

Hvis du sidder i den lykkelige situation lige nu, hvor du har fundet ud af at du venter et barn, så er du en af de heldige. Men du er sikkert allerede begyndt at tænke over, hvad du skal købe, før din baby kommer til verden! Den følelse af spænding du har i maven bliver indimellem nok erstattet, af en bekymring om hvordan i nu er sikre på at i har anskaffet alt det i skal bruge, samtidig med at du måske bekymrer dig om at det godt kan gå hen og blive rigtig dyrt.

Tiden op til, at i skal have en lille ny er fyldt med både lykke og spænding, og ej at forglemme, så er tiden også fyldt med bekymringer. Der er næsten ikke grænser for, hvilke bekymringer der kan opstå i denne tid, og de fleste ting kan godt komme til at virke lidt uoverskuelige, for lige pludselig er tiden gået, og så skal i være klar til at den lille kommer til verden. På www.littlehappy.dk er det lettere for jer at blive klar til den lille ny, i finder nemlig alt hvad i skal bruge, samlet på ét sted! Samtidig med at i kan opnå rigtig store besparelser.

Hvad koster det at få en baby?

Det kan være rigtig svært at svare på, hvad det egentlig koster at få en baby. Det afhænger nemlig rigtig meget af de behov, i har som familie. Når i skal overveje, hvad det vil koste jer at få en baby, handler det enormt meget om jeres økonomiske situation, og de levestandarder i har. Derfor kan prisen variere rigtig meget, fordi babyudstyr kan være billigt, men have en lavere kvalitet, samtidig med at babyudstyr godt kan være i den dyre ende, hvis i ønsker udstyr af rigtig høj kvalitet. Ifølge Rockwool Fonden siges det, at et barn i gennemsnit koster minimum 3200 kr. om måneden. Det løber op i løbet af barnets 18 år, og derfor kan det godt virke lidt dyrt at sætte et barn til verden, så hvorfor egentlig ikke spare der hvor du kan?

Hos Little Happy kan du blandt andet:

  • Spare 17-35% på alle babysenge, og derfor kan du finde den bedste babyseng til lige netop dit barn, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten på grund af prisen. Hos Little Happy finder du forskellige varianter af babysenge, og derfor kan du også med garanti finde en babyseng der passer til de behov jeres familie har.
  • Spare 20% på alle pusleborde og puslekommoder, så i kan få en pusleplads der gør det nemmere for hele familien, når baby skal pusles. Med et puslebord eller en puslekommode får i mulighed for at opbevare alt hvad i skal bruge, så det altid er lige ved hånden. En puslekommode kan bruges langt op i barnets liv, og er rigtig god til at opbevare barnets tøj i.
  • Spare 20-45% på alle pusletasker, så i nemt kan få jeres baby med på tur. Med en god pusletaske har i plads til alt det i skal bruge, når baby skal med på tur. De fleste moderne pusletasker er designet sådan, at de kan passe både til en mand og en kvinde, og derfor kan i begge få lyst til at tage pusletasken med jer.
  • Spare 25-52% på alle babynests, så jeres baby kan få nogle trygge lure rundt omkring i huset, eller hvis i har jeres baby med på tur, hvor der bliver brug for en tryg lur. En babynest er også rigtig god at bruge hvis barnet sover i jeres seng eller i en tremmeseng i starten, fordi sengen godt kan føles stor og skræmmende for barnet. Med en babynest får i skabt den tryghed, som babyer har brug for, når de skal sove.
  • Spare 20-35% på alle vogne, så i let kan komme på tur med jeres barn. Når i får en lille er det en rigtig god idé at anskaffe en barnevogn, der opfylder præcis de behov i har i jeres lille familie. Der findes mange forskellige vogne til børn, og det vigtigste er at i finder en vogn, der passer til jeres familie. Vælg gerne en vogn der lever op til de sikkerhedsstandarder, som der er i EU.

Medlemskab med værdi

Hos Little Happy har du mulighed for at opnå store besparelser på alt det udstyr, du skal bruge til din baby. Når du er medlem hos Little Happy kan du i gennemsnit spare 45% på alle jeres favorit produkter, og dermed kan opstarten med en lille ny blive noget billigere for jer, uden i skal gå på kompromis med kvaliteten. Et medlemskab hos Little Happy koster 98 kr. om måneden, og er spækket med fordele for dig. Med et medlemskab hos Little Happy får du ikke bare store besparelser, du får blandt andet også adgang til ét gratis produkt pr. ordre, så du altid kan få en lille ekstra ting med som en gave fra Little Happy. Derudover har du adgang til gratis førstehjælp for småbørnsfamilier, så du er forberedt hvis uheldet skulle være ude. Når du er medlem hos Little Happy får du hurtigere levering, billigere retur og hele 101 dages fortrydelsesret. På den måde får du altså et medlemskab der er fyldt med fordele, som gør det lettere for jeres familie i en ellers travl hverdag.