Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Undgå at ende i gæld når du tager et hurtigt lån

De fleste har på et tidspunkt prøvet, at pengene ikke rækker måneden ud. Har du stået i den situation, kan det være, at et hurtigt lån var det, der skulle til for at få enderne til at mødes. Her kan du læse, hvad du skal bruge for at tage et hurtigt lån – og hvordan du laver en plan for tilbagebetalingen.

Annoncør: Vivus

Det er få forundt at kunne svinge dankortet uden at skulle tænke på sin saldo.

Hvis du, som de fleste andre mennesker, også kender til at skulle følge et budget og måske gå glip af oplevelser, så har du måske også prøvet, at selvom du forsøger at spare, alligevel at mangle penge sidst på måneden.

Hvis du står i den situation, eller der pludselig opstår uforudsete udgifter som fx et tandlægebesøg eller en bilreparation, kan et lån med en kort løbetid være den løsning, du har brug for.

Hvad er et hurtigt lån?

Et hurtigt lån bliver oftest brugt som betegnelse for et lån med kort løbetid, hvor du ikke skal igennem en længere ansøgningsproces for at få lov til at låne.

Du kan ofte låne online og modtage penge på din konto inden for meget kort tid.

Andre betegnelser for hurtige lån er også kviklån, onlinelån m.fl., men er alle det, der kaldes forbrugslån.

Hvordan låner man?

Hvis du står og skal bruge et hurtigt lån, så anbefales det, at du vælger en af de etablerede låneudbydere.

Lånemarkedet er stort, og det er vigtigt, at du vælger en udbyder, som du kan stole på.

Oftest skal du være dansk statsborger, have en dansk adresse, telefonnummer og bankkonto, have et NemID og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Typisk kan hele ansøgningsprocessen foretages online, hvilket fx er tilfældet hos VIVUS, hvor du også kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med et hurtiglån.

Hav en plan for tilbagebetalingen

Det vigtigste når du låner er, at du allerede fra du låner har en plan for, hvordan du vil tilbagebetale lånet.

Nogle vælger at spare op og betale hele beløbet på én gang, mens andre vælger af afbetale lånebeløbet over et bestemt antal måneder.

Hvilken løsning der er mest fordelagtig for dig afhænger af, hvad du foretrækker, og hvordan dit budget for tilbagebetalingsperioden ser ud.

Vigtigst er, at du har en plan og medregner gebyrer og renter i dit rådighedsbeløb, så du ikke pludselig oplever, at du har færre penge, end du regnede med.

Har du styr på det, så kan et hurtigt forbrugslån være det, der gør, at du får luft i budgettet og kommer igennem en økonomisk trængt periode.