Arkiver

Sponsoreret indhold

Opdag det smukke ved livet med et år på en kristen efterskole

Annoncør: Sædding Efterskole

Trænger dit barn til en pause efter folkeskolen, og vil du gerne være med til at give ham eller hende en oplevelse for livet, som vil give venner mange år ind i fremtiden? Så er et år på efterskole det helt rette valg.

Under et efterskoleår lærer dit barn nye ting om sig selv og livet, og hvis du på samme tid gerne vil give dit barn nogle kristne værdier med i rygsækken og sende ham eller hende et sted hen, hvor kærlighed til livet er i centrum, skal du overveje Sædding Efterskole, der er en kristen efterskole.

Hvad er en kristen efterskole?

En kristen efterskole er en efterskole ligesom alle andre, men hvor der er ekstra stort fokus på livet og de sociale relationer, der er en del af det. Derfor er samliv og forpligtende fælleskaber en stor del af hverdagen på Sædding Efterskole, hvor eleverne vil lære om og opdage det smukke ved livet sammen med hinanden.

På Sædding Efterskole er der en tro på, at hver elev har en plads at udfylde i det sociale samliv på efterskolen, og eleverne vil derfor opleve at finde nye venskaber på kryds og tværs af social baggrund, køn, nationalitet og meget mere.

Viden for livet

På Sædding Efterskole er der også en høj faglighed, hvorfor eleverne kan forvente at komme derfra med stor viden inden for forskellige områder.

På efterskolen vil eleverne blive undervist af dygtige lærere, der med høj faglighed arbejder hårdt på at give eleverne værdifuld viden med i rygsækken, som kan komme dem til gavn senere i livet.

Det gælder for alle efterskolens profilfag og valgfag, hvor eleverne kan vælge at fordybe sig inden for både det boglige, det musikalske, det kreative og det sportslige, hvorfor enhver elev kan prøve kræfter med nye og velkendte interesser.