Arkiver

Sponsoreret indhold

Derfor er et godt taskedesign afgørende

Mange kvinder vil mene, at tasken er hendes bedste ven – den er praktisk og kan indeholde alt det, der er rart at have ved hånden, og så er den ikke mindst smuk at se på, hvis man da går efter det designmæssige og æstetiske udtryk. Og hvem gør ikke det?

4 tasketyper, der vinder hver gang

Noget af det, der gør en god taske til en ægte vinder, er netop, når den både er praktisk og kan fuldende dit outfit. Et sådant design må man eje. Vi har her samlet 4 gode bud på forskellige taskedesigns, der kan begge dele, og som du vil bruge igen og igen – derfor er det fantastisk, at der findes en hel verden af dametasker.

Crossbody – tasken til det hele

Det der kendetegner en crossbody-taske, eller crossover-tasken som den også kaldes, er mest af alt den måde, tasken bæres på. Crossbody-tasker bæres typisk på tværs af kroppen, og heraf kommer navnet. Det er også det, der gør designet alsidigt, da den er nem at svinge over hovedet, hvis man skal op på cyklen, eller blot ønsker hænderne fri. Crossbody-tasker fås i forskellige størrelser, men ofte er det en mindre taske eller pung, som kan rumme det mest nødvendige, såsom mobil, nøgler, lidt makeup, kortholder osv.

Kufferttasken – en trendy sag

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med kufferttasken, så er det på tide – og nej, det handler ikke om tasker, der bruges til rejser. Det handler i stedet om de i tiden super trendy designs, der kommer som en fast, nærmest kasselignende, taske med enten lang eller mellemlang rem eller et helt kort håndtag. Det er især den populære Marni TRUNK, der har sat kufferttasken på dagsordenen. Der findes i dag et væld af modeller, størrelser og designs – fælles for dem er, at de er super moderne, men samtidig praktiske og rummelige.

Rygsækken – praktisk og moderne

Det kan være svært at komme udenom en god rygsæk, hvis man rejser meget, cykler til og fra arbejde eller går i skole. Men en praktisk rygsæk udelukker heldigvis ikke muligheden for et lækkert taskedesign. I dag fås rygsække i alverdens designs og i forskellige materialer, hvilket kan være med til at gøre den mere sofistikeret og moderne i udtrykket. Ved at vælge en rygsæk i læder eller canvas med fine detaljer, kan du både udnytte det praktiske element, men samtidig matche og fuldende dit outfit.

Bæltetasken –sporty og feminin

Nogen vil måske mene, at bæltetasken hører til på festivalerne, men faktum er bare, at flere og flere modehuse designer lækre bæltetasker, som netop hører sig til i dagligdagen såvel som på en ferie eller til en festlig anledning. Bæltetasken er på mange måder en crossbody-taske og har de samme alsidige fordele – forskellen er, at dette design sidder tættere på kroppen og har et mere sporty udtryk. Bæltetasken er oplagt, hvis man vil give det lidt stive kontoroutfit en rå kant – det er netop, hvad dette taskedesign kan bidrage med.