Arkiver

Guide

Sådan holder du formen ved lige derhjemme

Det seneste år med Corona har specielt for os alle. Vi har allesammen været nødt til at vænne os til et liv med afstandskrav, forsamlingsbegrænsning, håndsprit og mundbind. Mange af os har også været nødsaget til at arbejde hjemme fra det seneste år. Det har, for mange, resulterer i en mere stillesiddende hverdag med nem adgang til køleskabet. Mange har derfor taget lidt Corona-kilo på. Hvis du ønsker at komme af med dine ekstra kilo, får du herunder gode råd til at holde formen ved lige derhjemme.

Få pulsen op med en motionscykel.

Er du én af de mange danskere, der har været nødt til at arbejde hjemme fra det seneste år? Så kan du nok godt nikke genkendende til, at din dagligdag er mere stillesiddende end tidligere. Måske plejede du at cykle flere kilometer hver dag til og fra arbejde. Hvis du har ladet cyklen stå stille lidt for længe af denne grund, kan du overveje at investere i en motionscykel. Med en motionscykel i hjemmet har du nemlig ingen undskyldning for ikke at dyrke motion hver dag. Du kan f.eks. cykle, mens du ser fjernsyn i stedet for bare at smide dig på sofaen med det samme. Eller du kan slå to fluer med et smæk ved at købe en motionscykel, der kan bruges ved skrivebordet. På denne måde, kan du holde dig i bevægelse, mens du arbejder.

Hvis du overvejer at investere i en motionscykel, kan du se udvalget af motionscykler her. Du bør dog starte med at lave lidt research, inden du træffer den endelige beslutning. Overvej hvilken type motionscykel, der passer bedst til dine behov. Er det f.eks. vigtigt for dig, at den kan klappes sammen og gemmes væk? Læs desuden forskellige tests af motionscykler online, inden du beslutter dig.