Arkiver

Sponsoreret indhold

Nu kan du uden problemer give din underskrift digitalt

Når man hører ordet underskrift, vil det for de flestes vedkommende give associationer til noget fysisk, typisk med både papir og kuglepen. Efterhånden som verden bliver mere og mere digitalt indrettet, opstår dog andre behov. Netop af den grund vinder metoder frem til digitalt at kunne afgive sin underskrift.

Med en digital underskrift optimeres din hverdag

Vil du gerne kunne underskrive dokumenter og aftaler nemt og enkelt, kan dette gøres med en digital underskrift. Din digitale underskrift bør ikke blot være praktisk og nem at få ordnet, men også ske med en proces, der er sikker og tidssvarende.

At skrive under digitalt kan gøres både sikkert og nemt. Skal du sende en kontrakt til nogen, kan modtageren for eksempel logge ind med sit NemID og på den måde afgive sin signatur. Prøv for eksempel Visma Addo, der er en af de førerende løsninger på området.

Mange kan have gavn af implementering af digitale underskrifter

Der er mange forskellige områder og beskæftigelse, hvor muligheden for at kunne skrive under digitalt er relevant. Det gælder ikke mindst følgende emner, hvor der er meget at hente i relationen mellem de forskellige parters accept i en aftale:

  • Udlejning

  • HR

  • Salg

  • Regnskab

  • Jura

  • Revision

Her er der ikke blot fordele at hente i form af tid og ressourcer brugt på indhentningen af de forskellige parters underskrifter, men også fordele i form af korrekt håndtering af personfølsomme oplysninger og fortroligt data. Med en godkendt service til formålet kan du nemlig vide dig sikker på, at datatilsynets skærpede krav overholdes.

Vil du gerne kunne validere ægtheden af den kunde, du indgår en kontrakt med, kan dette også opnås med en udbyder af digitale underskrifter. Her er det nemlig muligt at slå modtagerens identitet op, så du kan vide dig sikker på, at NemID og CPR-nummer stemmer overens.