Arkiver

Sponsoreret indhold

Vær sund i København

Sponsoreret indhold annoncør: simply-cph

København er fyld med lækkerier, som måske smager godt, men ikke er godt for dig. Det er åbenlyst en del lettere at tage den nemme og lækre udvej i København, end så mange andre steder. Men det er altså ikke en god undskyldning, bare fordi det er nemt. Du kan altså stadig tage en nem udvej, og være sund samtidigt. Læs mere om at være sund i København her.

Sund takeaway som også er lækkert

Usund takeaway er ikke den eneste mulighed du har, når det kommer til takeaway. Mens vi langsomt lære, at det at være usund, ikke er godt for os, vil vores samfund langsomt give os nemme muligheder for at være sund. Det betyder at der pludselig kan komme takeaway, som rent faktisk er sundt.

Man kan få masser af salat i København. Men ikke bare kedelig salat. Salat i København er lidt mere ekstra lækkert. Det er for eksempel de nye poke bowls. En lækker og stor salat, fyldt med en masse sunde, men også lækre ting. Laks, avocado, nudler, ris og meget andet er bare noget af det du kan finde i salat i København.

Nem motion – cykel som en rigtig københavner

Udover salat i København, er København også det sted, hvor man kan cykler til alt. Alt lægger tæt på hinanden, så hvorfor overhovedet tage bilen. Det tager sikkert længere tid at tage bilen, på grund af kø og generelt trafik.

Derfor er det både nemmere at tage cyklen, men selvfølgelig også sundere. Vi mennesker bliver lidt fo dovne nogle gange, og tager den svære udvej, bare fordi det kræver ingen motion. Men rigtig mange mennesker cykler i København og det at cykle er en rigtig god form for motion. Derfor burde du følge i deres fodspor.

Du kan både låne en cykel i København eller bare købe din helt egen. Det behøver jo ikke være en super cykel, der kan alt muligt. Den skal bare kunne cykle fra det ene sted til det andet. Så kan du tage den sunde og endda også nemme udvej, når du skal på arbejde. DU undgår at være afhængig af trafikken, og der er sikkert ikke mere end 15 minutter hen til arbejdet på cyklen. Så får du da også din daglige motion, eller i hvert fald noget af den, hvilket er mere end de fleste andre gør.

Så hvis du gerne vil være sund, men du også gerne vil tage den nemme udvej, så spis takeaway salater i København og cykle hen til din destination. Selv den mindste ændring i din hverdag, kan gøre meget for din sundhed. Det her vil gøre rigtig meget uden, at du føler, du laver så meget.