Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan har mode til mænd udviklet sig den seneste tid

Annoncør: Northern Legacy

Mode er et meget komplekst emne, og er noget, der hele tiden er i udvikling. Som mand kan det godt være svært at holde styr på, hvad der sker inden for moden, og hvilke tendenser der er at holde øje med. Lige præcis tendenser er et vigtigt ord, når du snakker om mode. Stil er selvfølgelig subjektivt, og der kan ikke laves nogle generelle udlæg om det – men man kan holde øje med tendenser inden for moden, og på den måde kan man også mere eller mindre lave nogle konklusioner.

Farver er i den grad in

En af de tendenser der har vist sig over en længere periode, men som er blevet særligt prominent her i den sidste tid, er at farver i den grad har gjort sit indtog. Nu skal der knald på tøjet, og der er ikke nogle farver, der er for meget.

Det er dog ikke nødvendigvis alt tøjet, der skal have fuld fart på farverne. Faktisk er en kombination af vilde farver og noget mindre farvet meget populære – f.eks. et par sandfarvede chinos og en prangende sweatshirt.

Smykker er blevet en gængs del af outfittet

Et outfit består af meget mere end bare tøj, og det kan i den grad også ses i de tendenser, der er inden for moden. Smykker som en del af mode til mænd er blevet meget populært, måske endda mere populært end nogensinde før. Du kan finde stilfulde herresmykker på www.northernlegacy.dk for at peppe outfittet lidt op.

Denimtrenden fortsætter

Der har efterhånden i noget tid været en tendens til meget denim, og særligt denim jeans i alle afskygninger fortsætter med at være meget populære. En af de største grunde til dette er nok, at de egentlig kan sættes sammen med ethvert andet stykke tøj, og det vil stadig se naturligt ud,