Arkiver

Sponsoreret indhold

Hvis uheldet er ude

Ind i mellem går det galt. Du får lukket døren lidt for hurtigt, og så er det allerede for sent. Den er smækket, og du er låst ude. Hvad gør du? Det kan du blive klogere på i de nedenstående afsnit, hvor du vil blive præsenteret for, hvad du skal gøre, hvis du låser dig selv ude. Du kan også klik her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvorfor en låsesmed kan få dig ind i din lejlighed igen.

Der er altid en vej ind igen

Det kan virke uoverskueligt, når man står ude foran sin hoveddør, og man ikke har chance for at komme ind igen. Man er nødt til at kontakte en, der kan få låst døren op igen. Hvis du eksempelvis bor på Amager, nærmere bestemt Kastrup, er der altid en mulighed for at komme i kontakt med en låsesmed.

I København er der generelt mange, der formår at låse sig selv ude af lejligheden, hvorfor der er mange låsesmede, som kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Låsesmed Amager kan blandt andet være behjælpelig med det samme, hvis du står og ikke kan komme ind.

Alle tidspunkter på døgnet

Uanset hvornår du smækker dig ude af din lejlighed, er det muligt at komme i kontakt med en låsesmed. Det ville også være ærgerligt, hvis du ikke kunne komme i kontakt med en låsesmed midt om natten, hvor man har allermest brug for at komme ind.

Det er lige meget, hvilken lås det handler om

Du skal ikke være bekymret for, hvorvidt låsesmeden kan låse din dør op igen. Langt størstedelen af alle låse er gængse låse, hvorfor låsesmeden helt sikkert har kompetencerne og redskaberne til at låse døren op igen. Tøv ikke med at kontakte en låsesmed, hvis du låser dig selv ude. Det er trods alt den eneste vej ind igen.