Arkiver

Sponsoreret indhold

Gør virksomhedsadministration til en leg

De seneste par år er det blevet populært, at ens applikationer ligger i skyen i stedet for, at man skal downloade programmer. Og nu er denne mulighed også kommet til virksomhedsdriften. Eksempelvis gennem Microsoft Dynamics 365 Business Central løsningen. Du slipper for selv at holde dine programmer opdaterede, da der altid er sørget for seneste version, når det foregår via skyen. Og skulle din computer gå hen og give op en dag, så er intet gået tabt, da du blot logger på browseren på et andet device.

Økonomistyring gjort nemt

Du kan nu samle dine programmer under en paraply. Det er nemt at navigere rundt, så man ikke skal sidde med fem forskellige faner åbne. Administration af likviditet, anlægsaktiver og budgettering går meget nemmere, samt der vil være langt kortere procestider, når alt er samlet. Hvis man går og drømmer om at række ud over Danmarks grænser, findes der løsninger for det. Flere forskellige valutaer, interne transaktioner og lokalisering af de forskellige skatteregler, gør det nemt at tage udenlands-springet. Desuden kan alle rapporter og diagrammer på tværs af de forskellige sektorer i virksomheden forbindes, så man hurtigt og nemt kommer et spadestik længere ned i virksomheden, hvilket giver de bedste forudsætninger for at tage de rigtige beslutninger.

En voksende virksomhed

Kender du det med, at det er svært at få klappet computeren i og gå hjem, når man har en virksomhed i vækst? Så er det måske en god idé at få data ned på telefonen eller tabletten, så du ikke er tvunget til at sidde foran skrivebordet hele dagen. På tværs af alle enhedstyper er det nemt at holde styr på din virksomhed, hvilket er endnu en stor fordel ved skyen. Holder du dig tilbage grundet privat forretningsdata, skal du ej frygte. Der findes krypteringsprogrammer, som er sikret mod adgang udefra. Er din virksomhed inden for et nicheområde, er der mulighed for at skabe en software, som passer nøjagtig til det. Der findes udvidelsespakker som kan dække de forskellige behov, i de forskellige virksomheder, så man ikke skal gå på kompromis.

Det er nemt at komme i gang

Der er en masse guides til at komme i gang, og man bliver holdt i hånden hele vejen. Det er nemt at oprette sin virksomhed og medarbejderne, og så er det ellers bare at komme ud af starthullerne. Hjælp din virksomhed godt i gang med et væksteventyr.