Arkiver

Sponsoreret indhold

Gør mere ud af din indretning

Ønsker du at gøre mere ud af din indretning derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du med ganske få midler kan løfte forskellige rum i dit hjem. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for konkrete indretningstips, som ikke kræver, at du er den store indretningsarkitekt.

Stuen som omdrejningspunkt

En af de rum i hjemmet, som ofte danner rammerne for hyggelige stunder med venner og familie, er stuen. Det kræver ikke alverdens arbejde at gøre noget mere ud af din stues visuelle udtryk. Det kan eksempelvis bare være nogle nye sofaben til din sofa. Nye sofaben kan give din sofa et anderledes udtryk, som kan være medvirkende til at løfte resten af din stue til nye højder.

Det behøves ikke koste mange penge

Det er slet ikke nødvendigt at gå ud og bruge en masse penge på forskellige nye møbler, hvis du ønsker at give dit hjem et nyt udtryk. Det kan blot handle om at give din sofa nye sofaben eller din seng nye sengeben. Det er ofte de små ting, der tæller. Du behøves heller ikke være den store indretningsarkitekt. Du kan nemt og hurtigt finde en masse inspiration på internettet, som alle og enhver kan udføre uden den store indretningsmæssige erfaring.

Nye farver skaber nye indtryk

Et konkret tip til at få noget mere ud af din indretning handler om farverne, der skaber rammerne for rummet. Det er blevet en udbredt tendens, at man maler en enkel væg i et rum. Det kan eksempelvis være stuen. Hvis du har hvide vægge, kan det i høj grad være med til at løfte rummet, hvis du maler en af væggene i en anden farve. I den sammenhæng kan du vælge en farve, som passer til de elementer, der indgår i rummet i forvejen.