Arkiver

Nyheder

Sådan får du den nyeste elektronik uden at være rig!

iPhone 8, x, 10, 11, 12, pro, Max, s og mange andre varianter af gode telefoner. Vi bruger alle det, uanset om det er til arbejdet, skolen, forskning eller bare for hyggen skyld, så bruger vi det alle. De fleste af os bruger det også virkelig tit. Det er nemlig elektronik. Elektronik er blevet en kæmpe del af vores hverdag, ikke mindst her i corona tiden med online undervisning osv.… Den var dog også en stor del af dagligdagen før corona. Elektronikken kan blive set som et tegn på status. For eksempel hvis man har den nyeste iPhone eller den bedste, sejeste og nyeste computer, så får man automatisk en højere status, da det nye tit bliver set som det seje. Derfor kan man hurtigt komme til at føle sig udenfor, blive ked af det føle sig frustreret eller mange andre ting, hvis man ikke har råd til det nyeste af det nye.

Ingen penge? Der er løsninger

Alting koster penge om det så end er et kæmpe fladskærmstv, eller om det er mormors gamle drejetelefon som hun prøver at sælge. Det koster alt sammen en eller anden mængde penge. Så hvad gør man, hvis man ikke har råd?

  • Spare sammen

Man kan prøve at spare lidt på sine penge og ikke gå så meget på restauranter, barer eller cafeer.

  • Låne penge af familie eller venner

Man kan altid spørge om hjælp hos sine nærmeste, de bliver måske endda glade for, at du tænkte på dem, og for at de kan hjælpe.

  • Tage et lån hos banken

Den 3. mulighed er at søge om et lån hos en bank. Der er mange grunde til, at man tager lån, dette kan sagtens være en af dem. Så du kan altså få råd til elektronik med et lån, men gør det naturligvis kun såfremt du har mulighed for at betale tilbage – og altid med fornuft.