Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan får du mere tid med dine børn

I disse tider findes der mange mennesker som har utroligt travlt. Dette skyldes at mange mennesker oplever et stort pres fra deres arbejde, om at skulle lave mere på kortere tid. Følgerne af dette er ofte at deres familie bliver nedprioriteret. Dette er en skam, idet familien for langt de fleste er en velsignelse.

Føler du ikke at du får set nok til dine børn og resten af din familie, kan du med fordel læse med under her.

Overvej at begynde til sport med barnet

Det første du bør overveje er om der er en måde hvor du kan komme tættere på dine børn. Her kunne en måde fx være at finde en sport i begge kan lide.

Fordelen ved at starte til en sport sammen er at I sammen bruger tid på noget I kan lide. Derved virker det ikke som en sur pligt, og I kan i stedet have det sjovt i hinandens selskab.

Dette er noget som kan gøres med børn i alle aldre. Er dit barn ikke så gammelt endnu, kan du med fordel overveje at tage barnet med til babysvømning københavn. Fordelen ved dette er at det både er godt for barnet, og sjovt for dig selv.

Hold fri når du har fri

Noget andet som er vigtigt hvis du ønsker mere kvalitetstid med dine børn, er at du sørger for at være til stede i nuet. Her nytter det derfor ikke noget at du hele tiden lige skal tjekke dine arbejdsmails, eller at du lige skal besvare et opkald fra arbejdet.

I stedet er det vigtigt at du får slukket din arbejdstelefon, så du kan holde fri med dine børn, uden at blive forstyrret unødigt. Af denne grund er det også vigtigt at du sørger for at have en telefon til arbejde og en til privat, så du kan holde de to ting klart adskilt.

Kom ind i nogle gode rutiner derhjemme

Når det kommer til at bruge mere tid med dine børn, handler meget også om rutiner. Derfor er det vigtigt at I prøver at få nogle faste rutiner op at køre derhjemme, så I har nogle faste tider på dagen hvor I ser til hinanden.

Mange familier gør fx dette til morgenmaden og aftensmaden, hvor de udnytter denne tid til at få et indblik i de andre familiemedlemmers hverdag.