Arkiver

Blog

Meditation for gravide

Meditationer for gravideGuidede meditaioner på dansk til gravide

Graviditeten er en helt særlig tid. Ens krop huser lige pludselig endnu et menneske, og alt handler om at passe så godt som muligt på den lille baby inde i ens mave. På mange måder er graviditeten fantastisk, smuk og enestående. Samtidig kan mange kvinder dog også opleve deres graviditet som en stressende, usikker eller hård tid med en masse nye udfordringer, beslutninger og uvisheder. Nogle dage kan det føles som om, at intet er ved det normale. I disse situationer er det enormt vigtigt, at man skruer tempoet en smule ned, og at man tager sig af sig selv og sin krop for en stund.

Pas på kroppen

At man er ved godt mod og er sund og rask, er en af de vigtigste ting, man kan gøre for sit barn, når man er gravid. Barnet kan nemlig også føle den stress, som moderen lider under, og det er utrolig vigtigt at prøve at falde til ro. På den måde gør man både noget godt for sit barn, mens man også tager hensyn til sig selv og ens krops fysiske og psykiske begrænsninger. Selvom det altså er meget almindeligt og naturligt at føle sig stresset som kommende mor, så er det vigtigt at minde sig selv om, at man skal huske at slappe af og finde ro i hverdagen.

Meditér på livet løs

Der findes mange måder, hvorpå man kan finde ro og slappe af som gravid. En af de mest effektive må dog vist være ved at meditere. Karensunivers.com tilbyder gode og afslappende meditationer for gravide. Meditation er utrolig belønnende og afslappende, og ved at meditere får man mulighed for at dykke dybere ned i ens bevidsthed og acceptere alle de ting, der går og fylder i ens hoved. Udover at kunne skabe en større ro hos den gravide, kan meditationen dog også være en fantastisk mulighed for at skabe en tættere kontakt til sit barn. Ved virkelig at mærke efter i sig selv, vil man også kunne knytte et tæt bånd til babyen inde i ens mave.