Arkiver

Sponsoreret indhold

Kør i en Audi SUV via leasing

Det er sandsynligvis de færreste, der vil vove at påstå, at Audi ikke er et eftertragtet bilmærke. Det kan ikke undgås at blive bemærket, at det er en lækker, skinnende og yderst funktionel Audi, der holder og praler i indkørslen. Selv sammenlignet med andre nye biler, er Audi i toppen af ranglisten hos mange.

Leasingfordelene

Vil du gerne have en Audi holdende i indkørslen frem for en forældet skrotbunke, som snart ikke kan holde til mere kørsel? Det er ikke et utænkeligt scenarie. Der er formentlig mindst hundreder af danskere, der flertallige gange har tænkt præcis den samme tanke. Det er dog desværre ikke alle, der har råd til den eksklusivitet. Hører du til den befolkningsgruppe, ville du måske ikke blive så ked ved et tilbud om Audi Q3-leasing. Med leasing kan du få en aftale stablet på benene, hvor du ikke selv får ansvaret for forsikring, reservedele, serviceydelser m.m.; Det kan medregnes i prisen, og dermed vil en Audi ikke være lige så dyr for dig som ved et bilkøb, da du ikke vil overraskes af pludselige, uforudsete udgifter til diverse vedligeholdelsestilfælde.

SUV

Hvilken bil er en Audi Q3 mon? Den er en SUV. ”SUV” står for ”sport utility vehicle”, som oversat til dansk betyder sportsvogn. En sportsvogn lyder i langt de fleste ører ikke så ringe endda. En SUV, vil du erfare, har typisk firehjulstræk til afbenyttelse på asfalt og i andre terræner. Hvis du stadig ikke er fuldstændigt sikker på, hvordan en SUV ser ud og fungerer, kan du sammenligne den nært med en stationcar. Der er blot et par forskelle mellem de to biler. Den ene forskel er, at en stationcar er bygget på et mindre chassis end en SUV. Det får en SUV til at udmærke sig særligt udseendemæssigt mht. personer, der godt kan lide et mere kraftigt og om muligt maskulint udtryk.