Arkiver

Sponsoreret indhold

Fedtfrysning behandling med CoolSculpting

Har du også overskydende og genstridigt fedt på kroppen, der bare ikke vil forsvinde, lige meget hvor sundt du spiser, meget du træner eller hvor veltrænet du er? Så kan det være en god idé at kigge ind i om fedtfrysning behandling kunne være en mulighed for dig. Sørg dog altid for at søge råd hos din egen læge, inden du foretager behandlingen.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der blev udviklet af ledende læger og forskere fra Harvard University i 2005. Med en fedtfrysning kan du fjerne fedtdepoter på kroppen. Fedtfrysning behandles lokalt på lige præcis de områder, som generer, f.eks. mave, arme, hage eller inderlår. En fedtfrysning går nemlig ind og nedsætter antallet af fedtceller på området, og derved opnår du permanent reduktion af dine fedtceller. Temperaturen skal være helt ned til minus 11 grader for, at det virker. Det er videnskabeligt bevist, at netop kulde kan nedbryde ens fedtceller og bindevævet.

CoolSculpting – teknologien brugt inden for fedtfrysning

CoolScuplting er en teknologi inden for fedtfrysning, der relativt enkelt kan fjerne fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen. Behandlingen er ikke-kirurgisk, og derfor er den 100 procent risikofri. Bedøvelse er ikke nødvendigt, og der skæres heller ikke. Når man bliver behandlet med CoolSculpting, så går man ind og nedkøler dine fedtceller til præcis den temperatur, hvor de krystalliserer. Når fedtcellerne krystalliseres, nedbrydes de af kroppen og bliver renset ud via nyrerne. Denne proces tager typisk mellem 8 – 12 uger. CoolSculpting er udstyret med patenterede Freeze Detect, som hele tiden overvåger huden, så den ikke bliver for kold. Det er en sikkerhed for at undgå frostskader. Efter en fedtfrysning vil fedtcellerne i det behandlede område ikke komme tilbage.

Resultater

Man har påvist, at der er en effekt allerede efter én behandling med et tab på 20-25 % fedtceller i det valgte område. En reducering af fedtceller er vigtig for at se resultater, idet kroppen stopper med at danne fedtceller i puberteten. Siden da har man derfor kun et x antal fedtceller i kroppen. Man har således færre fedtceller efter en behandling, da man aldrig kan få flere fedtceller.

Helingstid

Behandlingen er så nænsomt, at du kan tage på arbejde næste job, tage til træning eller foretage dig andre gøremål.

Skriv et svar