Arkiver

Sponsoreret indhold

Er du kommet med på investeringsbølgen online?

Der sker en helt særlig trend indenfor online investering i øjeblikket. Flere og flere især unge begynder at investere i aktier, valuta, ETF’er og mange andre forskellige investeringsaktiver på nettet, og i takt med, at markederne er steget ovenpå det bratte tilbagefald i marts 2020, er interessen kun blevet større og større.

Det er dog langtfra alle, der investerer online, og føler du, at du står tilbage på perronen, mens alle andre er i fuld gang med at investere, kan du passende læse med her – her giver vi dig nemlig en quickguide til, hvordan du kan komme i gang med at investere dine sparepenge på nettet.

Find ud af, hvad du vil investere i

Der findes mange forskellige investeringsaktiver på nettet, og det kan hurtigt blive noget af en jungle at finde rundt i, hvis ikke du starter med at fokusere på et enkelt aktiv, som du gerne vil investere i. Der er både aktier, CFD’er, ETF’er, forex, råvarer, crowdlending og mange andre aktiver, du kan give dig i kast med. Læs lidt om de enkelte investeringsaktiver, og vælg så det aktiv, som du ønsker at fokusere på fra start.

Tilegn dig viden om investering i aktivet

Næste skridt er at lære mere om investering i det aktiv, du har udvalgt dig. Har du f.eks. valgt at fokusere på aktier, er det en rigtig god idé at lære mere om investering heri, inden du kaster dig ud i dine første investeringer. Der er mange forskellige ressourcer, der alle kan hjælpe dig til at blive klogere, og det kan f.es. varmt anbefales at læse bøger om emnet; enten ved at gå på biblioteket eller alternativt købe bøgerne selv.

Derudover er der også mange forskellige investeringssider på nettet, hvor du kan finde information om investering. Fokuser på de sider, der beskriver teorier, og hold dig fra de hjemmesider, der fokuserer på aktiekurserne her og nu.

Find en platform at handle fra

Når du føler dig klar til at investere, er sidste skridt at finde en egnet investeringsplatform. Her bør du kraftigt overveje at vælge en online broker, hvor du kan åbne en ny MetaTrader 4 konto og oprette en gratis demokonto.

Fordelen ved den gratis demokonto er, at du har mulighed for at teste investering af i praksis uden, at det koster dig penge, hvis din investering falder i værdi. Omvendt kan du selvfølgelig heller ikke tjene på dine fiktive investeringer, men demokontoen kan være et godt sted at starte, når du skal dyppe tæerne første gang – her kan du i ro og mag blive bekvem med platformen, inden du begynder at investere for dine egne penge.

Skriv et svar