Arkiver

Sponsoreret indhold

Sikre dørtelefoner med Kaj Larsen

Dørtelefoner er ikke et produkt, man som sådan tænker over i hverdagen, men mange af os støder alligevel på dem hver eneste dag. Oftest støder vi på dem ved virksomheder, lejligheder og ved nogle institutioner.

Men hvor anskaffer man sig sådan et samtaleanlæg, om så det er til erhverv eller privat? Vi har undersøgt markedet og fundet frem til Kaj Larsen. Læs med videre her for at lære meget mere.

Hvem er Kaj Larsen?

Kaj Larsen Communication A/S er en virksomhed, som beskæftiger sig med kommunikations løsninger for både private og erhverv. Via deres hjemmeside kan man finde alle deres produkter som spreder sig over; dørtelefonanlæg, samtaleanlæg og porttelefonanlæg.

Meget smart har Kaj Larsen sørget for et såkaldt ‘bibliotek’, så hvis du, ligesom os, får smidt diverse brochure og guides ud, så er du altså i held her. Under ‘bibliotek’ på deres hjemmeside finder du nemlig diverse guides og brochures, så du kan få hjælp til dit kommunikations anlæg eller med reservedele dertil.

Derudover er Kaj Larsen lige nu en virksomhed med to ansatte, hvilket gør det dejligt nemt og personligt, skulle du ringe til dem, da du højst sandsynligt vil snakke med den samme næste gang du ringer.

Dørtelefonanlæg for privat og erhverv

Der er efterhånden kommet en del smarte løsninger til dørtelefonen, og Kaj Larsen er klart en af de helt store udbydere på området. De får deres produkter fra Airphone, som er en Japansk leverandør, og faktisk også verdens største indenfor kablede kommunitationsløsninger.

Ved dørtelefonen har du mulighed for at tilvælge kamerafunktion, så du kan se hvem det er der ringer på hos dig. Dette giver en ekstra sikkerhed, som kan være særlig rar for virksomheder og institutioner med ældre mennesker.

Porttelefonanlæg fra Kaj Larsen

Dørtelefonanlægget er oftest set i erhvervssammenhænge, og er fordelagtig ved boligforeninger. Vi har forhørt os om det bedst mulige produkt til dette formål, og her blev GT særligt fremhævet, da denne kan tage op til 4 boliger med 480 opgange. Særlig smart er at denne model tilbydes med videofunktioner, som igen gør den ekstra sikker.

Virksomheden ‘Kaj Larsen’ tilbyder også modellen IXG. Denne fremstår ekstra moderne da modellen tilbydes med video, men som noget ekstra særligt, så kommer den uden trykknapper. Denne porttelefonanlæg kommer altså med touchskærm, som gør den ekstra lækker, og er både velegnet til erhverv og privat.

Eksperten indenfor samtaleanlæg

Samtaleanlægget er perfekt egnet til skoler, institutioner og større virksomheder. Her er Kaj Larsen eksperten indenfor området og har et stort udvalg af produkter. De har produkter som er gode til den mindre organisation som resturanter og butikker.

Hvis din virksomhed, eller du selv privat, leder efter en kommunikationsløsning som er sikker, brugervenlig og hvor du har mange valgmuligheder, så foreslår vi helt klart Kaj Larsen. Vi kan ikke selv få armene ned for denne virksomhed og de to ansatte, som er både venlige og hjælpsomme, skulle du have nogle spørgsmål

Skriv et svar