Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan vælger du det perfekte cover til din iPhone

I sidste ende vil de fleste mennesker få et cover til deres iPhone – om ikke andet så for at dække over den skade der skete på bagsiden, da telefonen blev tabt, som kunne være undgået ved at have haft cover på til at starte med. Covers dækker og beskytter – det sidste mod slag og til en mindre grad mod vand. Er du på udkig efter iPhone covers, kan du dog høste flere end de to basale fordele.

Vælg et diskret cover til din iPhone

Hvad skal det ultimative cover til iPhone så kunne? Det varierer fra person til person, fx i forhold til coverets tykkelse. Nogle ønsker et tykt cover, så iPhonen ligger godt på bordet eller i lommen, mens andre gerne vil have et tyndt cover, så de diskret kan finde telefonen frem. Apropos diskretion er covers med flip-etui gode til at tjekke beskeder diskret, og de kan tit foldes, så telefonen kan stå op.

iPhone covers med kortlommer

Det ultimative iPhone cover må gerne have lommer til kreditkort mv., så du ved, at når bare du har husket din telefon, har du også husket alt andet. Hvis det at gå med pung aldrig har været noget for dig, er et lædercover med kortlommer en god investering. Vær dog uanset valg af cover obs på, at du vælger det rette cover til din model. Du skal helst ikke stå uden adgang til porte eller kameraer.

Husk magnetlåsen på dit etui

Etuier til iPhones kan du få med magnetlås, så etuiet ikke åbner op ved tilfældige ryst, men omvendt heller ikke er så svært at låse, som når du bruger knaplås. Du kan derved være sikker på, at dit etui ikke åbner af sig selv i tasken, mens du er på farten, og begynder at ringe op eller lave andet skørt.

Skriv et svar